Sayfa 194/1019 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    En uyuz olduğum şey.
    Yabancı filmin konusunu alıp yerli çekmişsin..
    Hiç mi konu bulamadın..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de eskiden ona çok takıyordum ama artık takmıyorum. Güzelce yerlileştirilince fena olmuyor.

Öğleden Sonra Aşk
    Arım Balım Peteğim

Aynı film ama ikisi de hoşuma gidiyor.

Bu arada gerçeğe uygun film arayışım sona erdi, artık farklı görüşler tutarlı olduğunda da seviyorum. Hakikat bir tane, aynı filmi çek dur, Matriks 4 çok ses getirmedi mesela.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Hatunun repliği ve kusma sahnesi mükemmeldi

Bu ne abi düğün savaş alanına döndü .

Millet evlenmekden vazgeçer bu filmi izlerse.

Lütfen bekarlar bu filmi izlemesin.

not:yok artık bi öle bi böle .yaşlandım bu filmi izlerken.Terse yatırmak için yapılmış.
    Yönetmen tahtacı olsa beni ters köşeye yatırırdı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Dün akşam TRT2 de Av mevsimi adlı film vardı.(Şener Şen ve Cem Yılmaz )
    Filmin sloganında ''Bakış açını değiştir'' deniyordu.!

https://www.youtube.com/watch?v=jdKyYweQFSo

TRT2 de her akşam 21:30 da güzel filmler var film severlere tavsiye ederim.
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hatunun repliği ve kusma sahnesi mükemmeldi

Bu ne abi düğün savaş alanına döndü .

Millet evlenmekden vazgeçer bu filmi izlerse.

Lütfen bekarlar bu filmi izlemesin.

not:yok artık bi öle bi böle .yaşlandım bu filmi izlerken.Terse yatırmak için yapılmış.
    Yönetmen tahtacı olsa beni ters köşeye yatırırdı.
    Bakış açını değiştirmenin önemi 1 kez daha ıspatlandı.
    Damat bakış açısını değiştirerek ,gelinin kıskançlıktan çıldıracak kadar ona aşık olduğunu anladı.
    Bence herkes bu bakış açısı ile filmi (hayatı) izlesin derim.

Bilançonun iyi gelmesinden korkar hale geldik..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

- İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs: - "Sosyal güvenlik ödemeleri veya yardımlarda partizanlığa, kayırmacılığa, yandaşlığa engel olunmalı" - CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir: - "Bu kanun teklifi siyasi iktidarın uygulamaya koyduğu yanlış ekonomik politikalar sonucu ortaya çıkan yoksullaşmayı, borçluluğu ve ekonomik dengesizlikleri bir ölçüde ötelemeyi içermektedir"

TBMM (AA) - TBMM Genel Kurulunda, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmelerine devam ediliyor.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, engellilerin evde bakımına yönelik yapılan yardımların, mevzuatta yapılan değişiklikler sebebiyle kimi zaman geri istendiğini, bunun da mağduriyetlere sebebiyet verdiğini belirtti.

Kanun teklifiyle, yardım alan kişilerin kusurunun bulunmadığı haller için yapılan ödemelerin geri talep edilmemesi amacıyla terkin yoluna gidildiğini söyleyen Örs, Anayasa ve kanunlar gereği devletin, engelli bireylere baktığını, bunun sosyal devlet ilkesinin bir gereği olduğunu ifade etti.

Örs, "Ancak suistimallerin de göz ardı edilmemesi gerekir. Sosyal güvenlik ödemeleri veya yardımlarda partizanlığa, kayırmacılığa, yandaşlığa engel olunmalıdır." diye konuştu.

"Devlet kararından ziyade parti kararlarıyla sosyal güvenlik yardımlarının yapıldığı" iddiasını dile getiren Örs, bu konuda vatandaşlardan gelen çok sayıda şikayet olduğunu savundu.

Öte yandan engel oran tespitlerinin sürekli değiştirilmesinin engelli vatandaşlara saygısızlık olduğunu söyleyen Örs bu durumun devlet ciddiyetine de yakışmadığını kaydetti.

- "Yoksulluğu yönetmeyi değil sonlandırmayı vadediyoruz"

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, teklifte, ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlar için kısmi bir vergi terkini olduğunu, bunlara olumlu baktıklarını ancak vatandaşların "vergi affından ziyade ödeme güçlüklerini giderecek ciddi düzenlemeler beklediğini" söyledi.

Yüksek genç işsizliği, enflasyon, yüksek cari açık, kur riski, artan faiz harcamaları, para birimindeki değer kaybı, çiftçi borçları, girdi maliyetlerindeki artış ve fiyat dalgalanmalarının nasıl giderileceğine dair herhangi bir öngörü ve çözümün bu kanun teklifinde olmadığını belirten Özdemir, "Bu kanun teklifi, siyasi iktidarın uygulamaya koyduğu yanlış ekonomik politikalar sonucu ortaya çıkan yoksullaşmayı, borçluluğu ve ekonomik dengesizlikleri bir ölçüde ötelemeyi içermektedir. Bu kanun teklifinde, yoksullaşmayı önleyecek ve vatandaşlarımızın gerçekten sorunlarını çözecek tedbirler biz göremiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal yardımlara mahkum ve muhtaç aile sayısının hızla arttığını öne süren Özdemir şunları kaydetti:

"Yardım miktarları ve yardım çeşitleri, ağırlaşan ekonomik koşullarda yetersiz kalıyor. Peki, bu sorunu nasıl çözeceğiz? CHP olarak bütüncül bir çözüm önerisi sunduk. Birçok Avrupa devletinde uygulanan ancak ülkemizde uygulanmayan, siyasi bir tercih olan, Uluslararası Çalışma Örgütünün sigorta dallarından biri olan aile destekleri sigortasını uygulamaya geçireceğimizi söyledik. Bizim amacımız, bir siyasi partinin lütfu değil hak temelli olarak yoksulluğu, muhtaçlığı azaltarak bu yoksulluğu ve muhtaçlığı ortadan kaldırmaktır. Her mahallede sosyal hizmet destekleri, sosyal hizmet uzmanları olacak. Ailelerin çocukları kamuda işe alımlarda öncelikli olacak ve en önemlisi bakım üstlenen kadınların sigorta primleri devlet tarafından ödenecek. Yoksulluğu yönetmeyi değil, yoksulluğu sonlandırmayı vadediyoruz."

HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanmasının "iktidarın farklı düşüncelere yönelik düşmanca tutumunun sonucu" olduğunu öne sürerek, "Hakikati, tutuklama ve gözaltı kararlarıyla karartamazsınız. Şebnem Hoca'nın yanındayız, sözlerinin arkasındayız." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de eskiden ona çok takıyordum ama artık takmıyorum. Güzelce yerlileştirilince fena olmuyor.

Öğleden Sonra Aşk
    Arım Balım Peteğim

Aynı film ama ikisi de hoşuma gidiyor.

Bu arada gerçeğe uygun film arayışım sona erdi, artık farklı görüşler tutarlı olduğunda da seviyorum. Hakikat bir tane, aynı filmi çek dur, Matriks 4 çok ses getirmedi mesela.
    Gerçeğe yakın.. köy hayatı.. bir kaç ödül aldı https://www.imdb.com/title/tt5593384/

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sn dva glaza bu torbadan çıktımı ? çıktıysa geçici mi?

sileceğim lütfen alıntılamyınız
    Tüm kiralamalar uzatılacak diye biliyorum.(Arsası devlete ait oteller de dahil)
    Yasa geçti mi bilmiyorum.(Ufuk yatırım dan RİXOS Göcek otel den aklımda kalmıştı)

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Gerçeğe yakın.. köy hayatı.. bir kaç ödül aldı https://www.imdb.com/title/tt5593384/
    ben köyde büyüdüm kutsi.

şilenin köyünde geçti 3 yaşından ilkokula dek.hatta 1 hafta ilkokula gitmişliğim bile var köyde.

sıradan bir köy çocuğu tüm nevalesini avlanarak çıkarabilir.

çocukken en zoruda soğukda serpme kapan kurmakdı.ellerim donardı eldivenlede kurulmazdı mübarek.

ben iyi avcı olamadım ama doğa bile benim aslında şehirli olduğumu anladığı için olsa gerek
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 194/1019 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •