Sayfa 195/1000 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hocam siz nereden işlem yapıyordunuz ? Fikriniz neden değişti ? Aracı kurumlardan işlem yapan arkadaşlar o kurumda geçerli uygulamayı yazsalar aydınlanırız belki.
    Ben İş yatırım ile çalışıyorum ve gayet memnunum. Fakat diğer kurumlarda çalışanların yorumlarından sonra genel birşey söylemenin zor olduğunu anladim. Fon alımına limit koyan, alışta nemalandırma yapmayan, tüm fonlara erişemeyen kişilerin paylaşımı sonucunda genelleme yaptığım için fikrim değişti.

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    ADP, Banka endeksi ile birebir korele bir fon. Cuma kaybı -% 2.38 idi yani az bir miktar kârdayım esasen. Ama EID tam beklediğim gibi yaptı. Hele bugünkü getiriden sonra iyice ısındım kendisine. Haftalık bazda getirisi % 4.87 oldu bugün itibariyle.
    Çok iyi tebrikler eıd iyimiş haftalık yüzde 5 gün başına iş günü olarak 1 geliyor borsa endeksinin üzerinde getiri sağlıyor
    baktım hisse senedi yoğun fon olması lazım karakterini yansıtmış bu tcdd aklıma devlet demiryolları geliyor hep nedense yüzde 80 hisse görünmesine rağmen nerdeyse 1 hafta olacak ekside

3.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Nereden baktınız ?
    Tefas uygulaması var istedigin fonu favorulerine işaretleyin takip edebiliyorsunuz .

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben İş yatırım ile çalışıyorum ve gayet memnunum. Fakat diğer kurumlarda çalışanların yorumlarından sonra genel birşey söylemenin zor olduğunu anladim. Fon alımına limit koyan, alışta nemalandırma yapmayan, tüm fonlara erişemeyen kişilerin paylaşımı sonucunda genelleme yaptığım için fikrim değişti.
    Aynen her bankada tüm fonlara erişim yok gördüğümüz aracı kurumda kurumuna göre değişebilir eskiden de hisse işlemlerinde gün içi açığa izin veriyolardı yani fonunuzun satışı 14 te hesaba geçmeden o miktar karşılığı 13 e kadar diğer fon alımına izin vermesi gibi genelde aracı kurumlar bankalardan daha hesaplı daha esnek ve hızlı olurlar

5. ABD Maliye Bakanı Steve Mnuchin, Trump yönetiminin Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi almasıyla ilgili yaptırım uygulamayı değerlendirdiğini ancak bu konuda henüz bir karar alınmadığını söyledi.

Dün bu haber öğleden sonra borsa 101 denerken geldiğinde 100 e kadar satışa neden olmuştu inş şuanlık bişey çıkmazda tcdd düzelir bize karı olmasa da karı geçtik zarar olmasın bari ons mons bu hafta haftalık yüzde 5 kadar prim yapan hisse fonları varken

6. ons 1490dolar olmuş,

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    OBP yi bugün itibariyle tamamen elden çıkarıyorum. Satışı verdim. Çok uyuz bir fon.
    OBP-GPG Arasında tercihim ,obp oldu,daha istikrarlı duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Aynen her bankada tüm fonlara erişim yok gördüğümüz aracı kurumda kurumuna göre değişebilir eskiden de hisse işlemlerinde gün içi açığa izin veriyolardı yani fonunuzun satışı 14 te hesaba geçmeden o miktar karşılığı 13 e kadar diğer fon alımına izin vermesi gibi genelde aracı kurumlar bankalardan daha hesaplı daha esnek ve hızlı olurlar
    Tamam işte, benim istediğim bu. Diğer türlü fon değişimi yapınca bir kaç gün kaybediyoruz.

Sayfa 195/1000 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •