Sayfa 195/617 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Aslında polhonun yükselmesi için çok sebep var. Buynlardan bazıları.
    - Dolar bazında fiyatı çok düştü
    - faiz indirimi inşaat sektörünü canlandırır, polisan poya
    - kimya sekterü dolar bazında çalışır
    - ucuz dolar liman işletmesini canlandırır.
    -Gayri menkül fiyatları çok yükseldi
    -halka açıklığı %25 yükselteceklerini beyan ettiler, ucuz fiyattan, hisse satmazlar.
    önümüzdeki yıl polho çok canlı olacak.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Bcg de kılçıksız gelmiş, hadi bakalım. Ben sattım ama bekleyen arkadaşların kazanmasını çok isterim

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Dün bu yorumu rastgele yazmadım.ytd
    Algyo dedikmi bir haftadir %10 ilerdeyim polden sıkinti yok polde varmi elimizde devam böyle birakta arabaya binelim yoklugu koyar belki elimizdeki giderse 3 araba alir bize yeterki gitsin hepimiz kazanalım

4. Tam düşündüğüm yere geldi 2,94 gördü burdan 2,75 desteği kötü havada değebileceği seviye inşallah gelmez diyelim yolumuz uzun devam diyelim iyi haftasonları ortaklar. Tahtacı hariç

dolar bazında tl bazında geçtim bist 100 bazında bu kadar olmaz aklımızla dalgamı geçiliyor ...

Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

6. Nazar değmesin diye bişey de yazmıyorum

7. Arkadaşlar önceden de söyledigim gibi piyasa o kadar hareketli ve primli hisse sayısı o kadar fazlalaştı ki insanlar yatırım yapmak için ucuz hisse kovalayacaklar demiştim sanırım birileri bizi fark etmeye başladı artık umarım sonu hepimiz için hayırlı olur yatırım tavsiyesi değil görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 195/617 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •