Sayfa 195/195 İlkİlk ... 95145185193194195
Arama sonucu : 1558 madde; 1,553 - 1,558 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Beli ile de yuklenmeli biraz.
    Yıllardır hep yatiyo hep kucak olma ki..
    Biraz ağzımı bozem.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ama o hacim şimdilik yok.
    İnek gibi yattı hep. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. İki hareket çekiyor şu ortamda methiyeler dizdiriyor. Ama gerçekliğe bakınca yıllardır kaç cent..
    Yine baş döndürdü. Hap değildir umarım.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Heralde sıra bu uyuza geldi
    Az bişii sevindüydük yine sırasını savdı ellam
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    İki hareket çekiyor şu ortamda methiyeler dizdiriyor. Ama gerçekliğe bakınca yıllardır kaç cent..
    Yine baş döndürdü. Hap değildir umarım.. ytd
    Hap mı değil mi gorucez yarın. Bugün zorlana zorlana günlük bulut içine attık ama içinde kalabilmek için yarın ki sınır yükseldiği icin 1672 ytd

6. Uzun zaman oldu bu gifi atmayalı
    Durum bu şekil
    Son 2 gündür birileri çomakla dürtüyo
    Du bakalın yarın anlarız gazoz ilaçlı mı değil mi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 195/195 İlkİlk ... 95145185193194195

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz