Sayfa 195/216 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon
Arama sonucu : 1725 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

1. BAKMAYIN BUNLARIN BOYLE OLUMLU KONUSMALARİNA BELEDİYENİN DAİRE BAŞKANLIKLARI, MÜDÜRLÜKLERİ HEPSİ AYRİ YERDE COGUNLUGU KİRA VE ULASİM İCİN YAKİT MASRAFLARI...
    YİLLARCA Hilton dan ZARAR ETTİLER...
    NEYSE HER GUN SİMDİDEN DAHA İYİYE GİDİYORUZ.

Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (1 üye ve 44 ziyaretçi)

paslı çivi
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. MESLEK ODALARI BİLE PES ETTİ
    PLAN DAHİLİNDE YAPILSIN...

Basmane Çukuru'nun kent ihtiyacına yönelik kullanılması gerektiğine vurgu yapan Akdemir, "Basmane Çukuru'nun olduğu alanın planları var. Belediyenin imar planları var. Onlara da kat mülkiyeti üzerinden itirazımız vardı. Her yerin yeşil alan olması gerçekçi değil. Biz plan dahilinde bir şeylerin yapılmasını istiyoruz. Orada kentin ihtiyacı neyse ona uygun yapılaşma ya da yeşil alan olarak kullanılması lazım" diye konuştu.

Şimdi iyi adam rolünü oynuyorlar.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Yakında çukur tapu uzerinde bulunan takdiyatlar kalkacakkk

4. Lütfen bu konu hakkında Berna hanıma 1 tane de olsa mail atın, basmane çukur inşaatı hakkında basında ve belediye meclis gündeminde değerlendirilen plan hakkında görüş ve düşüncelerini lütfen isteyiniz ben talep ettim sizlerden de birer tane olsa da mail bekliyorum teşekkür ederim.

berna.vuragil@egeyildiz.com

info@egeplast.com.tr

Hepimiz talep edersek yarın ya da akşam üzeri kap haberi atarlar diye düşünüyorum çünkü bu zamana kadar bu konu ile ilgili olarak hep kap haberi atıldıysa benim talebim doğrultusunda olmuştur bilginiz olsun

5.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Lütfen bu konu hakkında Berna hanıma 1 tane de olsa mail atın, basmane çukur inşaatı hakkında basında ve belediye meclis gündeminde değerlendirilen plan hakkında görüş ve düşüncelerini lütfen isteyiniz ben talep ettim sizlerden de birer tane olsa da mail bekliyorum teşekkür ederim.

berna.vuragil@egeyildiz.com

info@egeplast.com.tr

Hepimiz talep edersek yarın ya da akşam üzeri kap haberi atarlar diye düşünüyorum çünkü bu zamana kadar bu konu ile ilgili olarak hep kap haberi atıldıysa benim talebim doğrultusunda olmuştur bilginiz olsun
    Mutlaka burada bulunan yatırımcı dostların katkıları olmuştur olmadı demiyorum ya da sadece ben burada mücadele ediyorum demiyorum mutlaka sizler de ediyorsunuzdur çünkü bu paraları Biz kolay kazanmadık, kolayda yedirmeyelim HEPİMİZİN HAYALLERİ VARDI.

6. SÖYLE HAFIZALARI TAZELEYELİM...

https://www.insaatderyasi.com/basman...lip-27211h.htm

TMSF'ye Türkiye'de önemli projeler üreten büyük holdinglerin teklif götürdüğü belirtildi. Bazı görüşme ve temasların gerçekleştiği şu günlerde arazinin durumu ve yapılacak projelerle Limak, MNG Holding ve Cengiz İnşaat gibi şirketlerin ilgilendiği dile getirildi. TMSF, araziye ilişkin tüm yetki ve tasarrufu kendi kontrolüne aldıktan sonra ya burayı arsa olarak satacak ya da kat karşılığı projeyle arsa geliştirme çalışmasına yönelecek Kaynak: Basmane Çukuruna 3 Firma Talip!

7. Basmane Çukuru’nda kritik gelişme: Avm-ofis-konut geliyor!
    İzmir’in en önemli problemleri arasında yer alan Basmane Çukuru sorunun çözümüne yönelik geliştirilen yeni formülde önemli bir aşama kaydedildi. Koruma Kurulu daha önce ret ettiği plan notu kararını bu kez kabul etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile anlaşan TMSF’nin sattığı araziyi alacak olan müteahhit Konak’ta yıkılan belediye binasını da yapacak.
    28.11.2024 - 19:40
    https://www.google.com/amp/s/www.ege...ut-geliyor/amp

8. Bundan sonra çorap söküğü 104K den 72K bin'e yüksekliği 84 metre hayırlı olsun... Bir prangadan yavaş yavaş kurtuluyoruz

Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Basmane Çukuru’nda kritik gelişme: Avm-ofis-konut geliyor!
    İzmir’in en önemli problemleri arasında yer alan Basmane Çukuru sorunun çözümüne yönelik geliştirilen yeni formülde önemli bir aşama kaydedildi. Koruma Kurulu daha önce ret ettiği plan notu kararını bu kez kabul etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile anlaşan TMSF’nin sattığı araziyi alacak olan müteahhit Konak’ta yıkılan belediye binasını da yapacak.
    28.11.2024 - 19:40
    https://www.google.com/amp/s/www.ege...ut-geliyor/amp

Sayfa 195/216 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •