Sayfa 196/985 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    Birileri bir anda çıkıyor 50 dereden su taşıyor. Bu yaparken allahın hikmeti vahi yolu ile geldigi bilinmez yazdıkça yazıyor bulandıkça bulandiriyor ortamı. Kafa karışıklığı meydana getiriyor. Diyecegim o ki ky ci cok amma çok dikkatli olmalı, alım ve satim kararlarında. Bir anda cok laf kalabalığı yapanlara kuşku ile bakarak yazılanları akil süzgecinden geçirmeli aksi taktide sonucu hüsran olmaktadır.
    Bunlar parayı bastırarak istedikleri işlerine gelen spekülasyonları yaparlar. Bu oda tv olur veya başka bir kanal veya gazete.

Hem nasıl......

2.  Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    Birileri bir anda çıkıyor 50 dereden su taşıyor. Bu yaparken allahın hikmeti vahi yolu ile geldigi bilinmez yazdıkça yazıyor bulandıkça bulandiriyor ortamı. Kafa karışıklığı meydana getiriyor. Diyecegim o ki ky ci cok amma çok dikkatli olmalı, alım ve satim kararlarında. Bir anda cok laf kalabalığı yapanlara kuşku ile bakarak yazılanları akil süzgecinden geçirmeli aksi taktide sonucu hüsran olmaktadır.
    Bunlar parayı bastırarak istedikleri işlerine gelen spekülasyonları yaparlar. Bu oda tv olur veya başka bir kanal veya gazete.
    Hah kek ise ciddiye alma arkadaşım geçim kaynağı yapmış notebook da almış hah hah eskiden hastane bilgisayarından yazardı...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3. Sagda solda Odatv nin iddiasi farklı sitelerde kaynak gösterilerek yazilmaya baslanmis ancak hissede fiyata yansimadigi surece benim icin bir önem ifade etmiyor. Yatirim tavsiyesi değildir. Sahsi görüşüm

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    Benim hic umudum yok. Bana gore burada tutunuyor görüntüsü verip bu seviyeleren mal basıyorlar. Keko nikli arkadaşın tekrar ortaya çıkıp hisseyi pazarlamaya başlaması çok daha aşağılara geleceginin teyitidir maalasef.

Hurgz zirvelerde iken pazarlayıp kimsenin satmaması icin yere göğe sigdiramamasini hissesi olan arkadaşlar çok iyi bilir. Dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var.
    Binbir zorlukla kazanilan birikimleri degerlendirirken cok dikkatli olmak gerek . Burda kimse tanımadığı kimseye para kazandırma heveslisi değildir.

YTD
    dingil kardeş galiba senin benim geçmişteki yorumlarımı hiç okumadın veya okuduysan da yanlış hatırlıyorsun...ben geçmişte bu hisseye yorum yaptığımda fiyat 1,14 civarları idi...o vakit teknik olarak hissenin çıkış yapmak istediğini söylemiştim...yorumumdan sonra 1,35 leri gördüğünü hatırlıyorum...gerekirse tekrardan o yorumlarımı gösteririm....hisse zirvelerinde iken pazarlanır...bu hisse şu anda 1,00 dadır...sence pazarlama buradan mı olur ??

karar elbette her zaman sizdedir...isteyen alır isteyen de satar...ama benim hisseye yorum yapmam düşüşlerin habercisi ise bence hiç beklemeden sat...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Hah kek ise ciddiye alma arkadaşım geçim kaynağı yapmış notebook da almış hah hah eskiden hastane bilgisayarından yazardı...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    hala da hastane bilgisayarından yazıyorum...cepten yazmak bir işkence benim için...ben asgari ücretle çalışan bir emekçiyim...işimi de seviyorum...batmanda yaşıyorum ...işim de çok yoğun...başka kimse ile de iletişimim yok...tüyo müyo işlerini bilmem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. her hissenin topiğine girmem ne yazık ki cüneyt arkın gibi oluyor.... biraz kırdılı döküntülü oluyor...ama yapacak bir şey yok..canı sıkılan bize sataşıyor...

geçmişte açıkça senden kıllanıyoruz diyenler oluyordu...... tabi onların ağda sorununu hep çözmüşümdür...bu borsada da topiklerinde de çok tecrübe kazandık...her türlü ağdayı yapabilir olduk...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim de nacizane çalışmam budur...olaya bir de haftalık bazda bakıldığında ortaya çok ilginç bir görüntü çıkıyor...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu teknik çalışmadan ortaya şu sonuçları çıkarıyorum...

1- hisse 20 lik emayı hep referans almış....burayı hep destek olarak kullanmış...bu desteği kırıldığında hep aşağıdaki bolingerin alt sınırlarına kadar inmek istemiş...indikten sonra tekrardan 20 lik emayı hedeflemiş...emayı yukarı kesince de bu seferlik yukarıdaki bolinger üst sınırını hedeflemiş...

şu anda bu ema seviyesi 1,14 seviyelerinde...bolingerin üst sınırı halihazırda 1,50 seviyelerinde görünüyor...

2- hacim çok düşmüştür ve bir çeşit dip yapmış veya yapmak üzeredir...

3- volume de yine diplerdedir..

4-rsi de 0 referans çizgisine ulaşmıştır...yani buda dip yapmıştır...

5- macd diplerdedir ve yavaş yavaş açısını kapatarak fiyatı yukarı kesme eğilimine girmiştir...

kısacası teknik göstergeler hissenin dip yaptığını ve yavaş yavaş yukarı yönde çıkmaya hazırlandığını gösteriyor...

benim bu teknikten gördüklerim bunlardır...tabi bunları yazarken bu hisseyi alın anlamında söylemiyorum...ben de merakımdan bir tekniğe bakayım dedim...normalde çıkma potansiyeli olmayan hisselerde ve kaliteli olmayan hisselerin topiklerinde yorum yapmam....işte o yüzden de bu yorumumu görüp de aha bu hisseyi alayım diye düşünmeyin..ben sadece bir çalışma yaptım o kadar...ben herkese başarılar diliyorum..
    15,12,2017 tarihinde ilk şu yorumları yapmışız...http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=173&page=166

o vakitler fiyat da 1,17 imiş....hisse aradan bir kaç hafta geçmeden 1,35 i görmüştür...yani %18 lik primi görmüştür....hafıza sorunu olanların iyi bakmasını rica ediyorum...benim de hafızam çok çok güçlü değildir çünkü ben o sırada fiyatın 1,14 olduğunu hatırlıyordum...meğer 1,17 imiş...ama her halükarda bu arkadaşlar gibi çok kötü bir hafızamın olmadığı ortaya çıkıyor...bu adamların bilinç altı ve önyargıları çok dolu...önlerini görebilmeleri için biraz resetlenmelerinde fayda var...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu hisseye en son yorum yaptığımda yine böyle bir grafik paylaşmış ve fiyat 1,14 iken alış işaretlerinin oluştuğunu söylemiştim...o yorumumdan yaklaşık bir ay geçmeden hisse 1,35 leri gördü...şu anda tekrardan bu tür işaretler aldım...tekrar aynısı olur mu bilemem...ben bu hisseye yorum yaparken temel analizi tamamen gözardı ederek yapıyorum...normalde temeli güçlü olmayan hisselere yorum yapmam...yani temeli kuvvetli değilse al anlamına gelecek yorumlar yapmam...

ama bazen de teknik ve tecrübelerimi konuşturmak istiyorum...bilgilerimi ve tecrübelerimi sınamak adına..bakalım tutuacak mı ??

bu şirket varlıklarının çok olduğunu biliyordum...şirket zarar eden iştiraklerini yavaş yavaş satıyordu...tabi bu tür davranışları olası satışlara yoruyordum..ama uzun bir süredir bu hisseyi takip etmiyordum o yüzden de temel verileri ve beklentileri nedir bilmiyorum...şirket komple satılırsa iyi olacak..bakalım bu ne zaman gerçekleşir ???
    yakın zamanda yaptığımız yeni yorum ise budur...hemen hemen aynı pencereden bakmışız ve yine benzer şeyler görmüşüz...ama sonuç olarak tekrardan çıkış yapar mı bilemem...borsada hiç bir şey kesin değildir....

Sayfa 196/985 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •