Ruh hastası Google'a BBF fon nedir diye yazdığınızda sizinle alay eder gibi NNF fon göstereyim diyor başka bir şey demiyor. Nihayet allem ettim kallem ettim ne olduğunu buldum.
Ruh hastası Google'a BBF fon nedir diye yazdığınızda sizinle alay eder gibi NNF fon göstereyim diyor başka bir şey demiyor. Nihayet allem ettim kallem ettim ne olduğunu buldum.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
setebir'in yöneticisi twitterda motivasyon vidyoları , özlü sözler falan margarinliyor... eyvaaaahhh işimiz iş![]()
:D
Değer verdiğim bi başka fon yöneticisi, geçenlerde twitter'da patron satışı yapılan bi hisse için 'ben nerden bilebilirdim' dedi.
Abicim bilemezdin anlıyorum tabi ama, 3 farklı fon ile yüklü girdiğin hissede patron taifesinden bu kadar uzak da olmayın be bi zahmet.
Aracı kurumda çalışan varsa daha iyi bilir, yüklü hacimli müşteri aracı kurum üzerinden bile patronu darlar, darlatır, sorar eder.
Nee bileyim yaaaaawww, neyse...
https://invst.ly/12mj0d
XU100 HAFTALIK
Meraklı gençlere koymaya devam ediyoruz grafiği öğrenecekler inşallah...
Değerli arkadaşlar OJT fonunu yılbaşına kadar alanlar stopajdan muafmıdır?Bir yıl tutmak üzere Almayı düşünüyorum.Bu fon hakkında olumlu olumsuz düşünceleriniz benim için değerli olacaktır.
Yer İmleri