Sayfa 197/1001 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen kimsin ki konuşuyorsun.. yazdıklarımda yanlış var mı? yok.. siyasal islam sosyolojik bir tabirdir ister beğen ister beğenme.. boş boş konuşma.. kendi rengini belli etmen iyi olmuş burada..
    GİT DİNLEN şöyle.boş ver her şey olacağına bakar.bu öfke sana çok zarar veriyor.inan üzülüyorum.dostane bir öneri.

suriye meselesinde ana problem siyasal islamcı iktidardaki aşırı kibirdi.. bunu herkes biliyor.. "emevi camiinde namaz kılacağız" diye politika yaparsan 100 bin geleceğine 5 milyon gelir.. ortalığı karıştırmadan diplomasi ile olaylara yaklaşmak gerekirdi.. neo osmanlıcılık yapıp batırdıktan sonra sınırları kapatmak işe yaramaz.. olayda ana konu insani boyut değildi.. tamamen siyasiydi..hatta 100 bin kişi kırmızı çizgiydi.. güya.. insani olsaydı şimdi kapalı olmazdı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=lbCDK0ngD-M

Ben de geçmişte SSK'dan şikayetçiyim. Geçmişte SSK'dan şikayetçiyim. Ben de ülkemi seviyorum. Geçmişteki yöneticileri sevmiyorum. Özellikle SSK'nın yöneticileri.

Burası da siyaset forumu değil.

Ne olacak şimdi.
    savaş ayın a takımı ..... yahu o hastanenin şimdi hatırlayamıyorum bir bölümü idi... orası hep öyleydi... tamam eskiden kuyruklar vardı problemler vardı ama , ekstrem bir yere gitmiş.. tekrar söylüyorum o zaman problemler vardı fakat yani cımbızla çekmiş almış bir örnek ... hani yangına gidersin de kameralarla , minibüsün içinde yüzünü boyarsın sonra sanki yangın sırasında sen de içerdeymişsin gibi insanlarla röportaj yaparsın ama binadan çıkan herkesin yüzü dudakları kapkara iken sen eksik makyaj yaptığın için kendi kendini madara edersin yaa.... kimdir acaba bu dediğim ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ondan sonra hisseciler gelir viop hesaplaması nedir teorik nedir bilmez.

Short olanın donunu alacaklar der.

den ilk önce spotta tuttuğun malın fiyatına banka faizini (risksiz faiz) koy maliyetini öyle hesapla

2-3 yıl mal tutup %30 kar la verince %30 kazandım diyor.
    Bankada risksiz faizde bekletsen belki % 50 olacaktı akıllım diyemiyosun

hisse ve vadeli reel anlamda (spottaki para risksiz kazançla değerlendirildiğinde) aynı kar/zarar rakamına sahip..

doğru.. ancak viop marjin hesabında işlem yapan birisi için nominal olarak kar/zararın boyutunu göstermek açısından yukarıdaki örneği vermiştim.. nominal olarak vadeli ve spot fiyatların birbirine yakınsaması yukarı yönde (vadeli için) azalan eğimde, aşağı yönde ise (vadeli için) artan eğimde gerçekleşiyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ondan sonra hisseciler gelir viop hesaplaması nedir teorik nedir bilmez.

Short olanın donunu alacaklar der.

den ilk önce spotta tuttuğun malın fiyatına banka faizini (risksiz faiz) koy maliyetini öyle hesapla

2-3 yıl mal tutup %30 kar la verince %30 kazandım diyor.
    Bankada risksiz faizde bekletsen belki % 50 olacaktı akıllım diyemiyosun
    Sn. Bear_Bull,

Vurguladığınız noktada çok haklısınız. Ancak viopun sunduğu 1/12 kaldıraç faiz maliyetini fazlasıyla karşılamaz mı? Yani benim elimde 50 bin TL var diyelim. Bankaya koysam yılda getireceği risksiz getiri 4 bin TL. Bunun yerine viopta uzun vade pay senedi alım poz. açsam kaldıraç etkisiyle çok daha büyük poz. açma imkanım olacağı için getiri daha yüksek olmaz mı? Tabii orta vadede piyasanın yönünü doğru kestirebilmek şart.

6. Türk hava kuvvetlerine ait f-16’ların Musul’a bağlı MAHMUR kampını bombaladığı bilgisi geçiyor

7.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Bir çok üssümüzden f-16 havalanmış......
    Allah Allah ne oldu ki acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Allah Allah ne oldu ki acaba.
    >20 civarı f-16 havalanmış

denince mısıramı giriyoruz diye düşündüm
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Sayfa 197/1001 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •