Sayfa 198/999 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Adi pala Dow yeşil oldumu hemen uy
    Ama kırmızı oldumu uyma

Sinir olmamak elde değil arkadaş

Şimdi dow yeşil olsa gece seansı sapık sapık hareket ederdi çapsız kırmızı oldumu görmezden geliyor

2. Mevcut iktidar çok oy kaybedecek şey yaptı

Yani ben netfilixi kullanıyorum memnunum adamların keyfi yüzünden ben neden almak istediğim hizmetten olacağım anlamıyorum

Şahsen hizmet yılını doldurduklarını düşünüyorum ilk seçim de çok kötü oy kaybedeceklerini de düşünüyorum

Belkide oy moy yok yayınından sonra birşeyler değişmiş olabilir

akape istiyor ki herkes survivor veya izdivaç programlarını seyretsin.. veya tarihe binbir takla attırdıkları ve "recep erdoğan ile abdulhamit benzerliğinin" altını çizme propagandası yapan "abdulhamit" gibi dizileri seyretmemizi istiyorlar.. ama halkın tercihlerine saygı göstermeyi öğrenmeliler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. gram altının 396 yı geçmesiyle ( yeni zirve yolculuğu başlıyor) en azından bizim borsada satışın başlamasını bekliyordum..hala da beklentim bu yönde..
    günlük RSİ tepe oluşumunu yaptı ve borsa NU ile son tepkiyi yapıyor gözüküyor..
    her nekadar zirve yenilense de RSİ buna zirvenin uzatması diyor şimdilik..

5. Bu sıra İstanbul da su Ankara da ekmek fiyatına gelen zamdan başka partiden başkanlara yüklenmeye çalışıyorlar

En son bir yılda 2 defa Ankara ekmek zammını anlatıyor du a haber birkaç ta vatandaş bulmuş konuşuyordu

Mevcut iktidarın geçirdikleri vergileri saysam bitmez

6.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Eyvallah teşekkür ederim.
    Benim maliyette 8.10 ekmek yermiyiz burdan.
    Hiç fiyata bakma dostum bilanço geldiği gün bi daha sor son durumuna bakalım o zamana kadar hiç kıpırdama bol kazançlar esen kal.

7. Vatandaşın alım gücü denilen kavram kalmadı

Orta direk kavramını bitirdiler

Geçin şartlarından bir haber yöneticiler

Sanırım çevrelerindeki zenginlerden olsa gerek

Toplumdaki kutuplaşmada öyle böyle değil bıktık artık arkadaş kavgadan gürültüden

8. Corono da maske bedava dediler

Kaç yerden başvurdum 1 maske bile gelmedi

Ama tv de bakıyorsun milyon milyon maskeden bahsediliyor

Sayfa 198/999 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •