Sayfa 199/320 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 2559 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Deva Yazıyı Oku
    O borçlar olmasa ve finansman gideri bu kadar çok olmasa zaten kağıt 5 olur.O yüzden buralarda sürünüyor.
    Haklısın kardeşim aynen dediğin gibi.

Bu arada burada yazılan hiç bir şeyin hisse fiyatına zerre etkisi yok çünkü KY akışı hissede 1 kademe dahi oynatacak güçte değil. Ağırlıklı büyük karar verici spekülatör, fon ne derseniz diyebilirsiniz, fiyatı belirleyen unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
    Haklısın kardeşim aynen dediğin gibi.

Bu arada burada yazılan hiç bir şeyin hisse fiyatına zerre etkisi yok çünkü KY akışı hissede 1 kademe dahi oynatacak güçte değil. Ağırlıklı büyük karar verici spekülatör, fon ne derseniz diyebilirsiniz, fiyatı belirleyen unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır.
    Katılıyorum...Doların yükselişini bile kâğıdı baskılamak için kullandılar.Dolar 4.45 e düştü hisse tepki bile vermiyor.
    Teknik bile çalışmaz.Hissedeki işlemler tamamen fiktif ve karşılıklı...Maalesef patron ne derse o olur..

3. Yaprak kıpırdamıyor.

4. Ölmüş selası okunuyor

5. Ulan bi yerde dur artık

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    0.85 bi zamanlar dirençti sanki.. Teknik olarak nerdeyse %50 kaybetti.. Teknik çalışırsa hedef en az 2. Tepe

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
    Terslik yok kardeşim, piyasanın söylediği doğrudur. 30 yıllık tecrübemle konuşuyorum. Yumurtayı tavuktan yavuğu yumurtadan çıkarma demogojleriyle şirketler değerlenmez. Şirketin finansman sıkıntısı , hasılatıyla uyumsuz döviz borcu ve görece korkunç artan faiz ve kur mevcutken, 50-100 mıo TL beklenen zarar varken değerleme ilkeleri çalışmaz, spekülatif dışında bu tarz varlıklar rağbet görmez.

Bir fiyat oluşması bile lütuftur çünkü en kötü senaryo dahil her şey şu ortamda bu nevi hisselerde mümkündür.

YT ilişkileri bana bir şey öğretmez ben hisar üstünde bir okulu bitirip bu işin masterını yapmışım Amerika'da dostum beni onlar ararsa aydınlatırım
    Geçmiş mesajlarınız dahil yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum.Ancak bu duruma nasıl/niçin gelindiği ile ilgili bir yorumunuzu göremedim.Yönetim iş bilmez olduğu için mi, işi ! fazla iyi bildiği için mi bu noktaya gelindi?Şirketin,dolayısı ile hisselerin geleceğini belirleyecek olan bu soruların cevabıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    Geçmiş mesajlarınız dahil yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum.Ancak bu duruma nasıl/niçin gelindiği ile ilgili bir yorumunuzu göremedim.Yönetim iş bilmez olduğu için mi, işi ! fazla iyi bildiği için mi bu noktaya gelindi?Şirketin,dolayısı ile hisselerin geleceğini belirleyecek olan bu soruların cevabıdır.
    Katıldığın için teşekkür ederim. Doğrular bazen acıtır ve doğru söyleyene saldırırlar. Aslında bazenden ziyade çoğu zaman desek daha doğru olur.
    Hallac-ı Mansurdan, tasavvuftaki Şems Tebrizi'ye kadar, tarih bu durumla ilgili
    sayısız örneklerle doludur canım kardeşim.

Neden buraya gelindiği ile ilgili yazacağım ama şu an büyük bir fonla görüşmem olacak toplantıdan sonra müsaitlikte yazacağım özellikle senin için.

Neden Buraya geldi, kısa süre sonra bu kullanıcı tarafından yanıtlanacak ! Bekleyin!

Sayfa 199/320 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •