Sayfa 199/992 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir gece Afyon Orucoglu, 2 gece Cirali, 4 gece Datca simdi de 2 gece Sigacik.
    Yine bazilarinin tabiri ile temettuleri sahillerde eziyorum.
    Millet secim sonuclarindan cok memnun.
    Syg,
    İyi tatiller Sn.Dudu.

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    İlk arz dediğiniz bono-tahvil ihalesine doğrudan teklif vermekse ben o şekilde yıllarca teklif verdim ve ihaleden tahvil-bono aldım.Herhangi bir aracı kurum veya banka üzerinden ihaleye teklif verebilirsiniz eğer teklif ettiğiniz oran ihalede en yüksek kabul edilen oran veya altında bir oran ise alırsınız.Garanti alayım derseniz rot satışa teklif gönderirsiniz vs.Şu anda aldıkları komisyon miktarı nedir bilmiyorum ama ben işlem yaparken onbinde bir civarı komisyon ödüyordum alım-satım başına.Bankaların portföyünden satın almaya kalkarsanız yediğiniz kazık büyük olur hiç tavsiye etmem.Gösterge tahvilde günlük işlem hacmi 15 sene önce falan nominal bir milyar tl civarıydı rahatlıkla güniçi al-sat yapabiliyorduk.Artık o hacim oluşmadığı için al-sat yapmaya uygun ortam yok.Ancak trend dönüşlerini doğru tahmin ederek kısa süreliğine al-yat yaparak para kazanılabilir.O iş pek kolay değil ve faiz oranları da riske girmeye değecek düzeylerde değil.
    tahvil piyasasımız borsadan daha derin değil mi ? son swap krizinde yabancı yatırımcılar tahvilleri satarken hangi kanaldan satıyorlardı ? alıcısı kimdi ? işleyişini çok iyi bildiğim bir piyasa değil ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir gece Afyon Orucoglu, 2 gece Cirali, 4 gece Datca simdi de 2 gece Sigacik.
    Yine bazilarinin tabiri ile temettuleri sahillerde eziyorum.
    Millet secim sonuclarindan cok memnun.
    Syg,
    sayın dudu, sanırım pansiyon tipi yerlerde kalıyorsun. bu kaldığın yerleri tatile çıkmadan önce mi ayarlıyorsun, yoksa neresi denk gelirse mi?

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Şeker'den aktife taşırken swift vb. masraf ödediniz mi? Ya da fiziken mi taşıdınız...
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ne swifti yahu 10k+ dolarda % 0.25 fark için değil araçla yürüsen vücudun alacağın fark kadar yağ yakar..!!
    Aktif banka fiziken dolar kendi şubeleri dışından masrafsız olarak nereden yatırabiliriz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    tahvil piyasasımız borsadan daha derin değil mi ? son swap krizinde yabancı yatırımcılar tahvilleri satarken hangi kanaldan satıyorlardı ? alıcısı kimdi ? işleyişini çok iyi bildiğim bir piyasa değil ...
    https://www.finnet2000.com/f2000plus...atimPazariOzet
    Cuma günkü tahvil işlemlerine bakarsanız en yüksek hacim 15.01.2020 vadelide gerçekleşmiş ve 101.5M luk.Gün gün bu durum elbette değişir ,ihale öncesi birkaç gün gösterge tahvilde satışlar gelir hacim artabilir.İhale günü ve sonrasındaki birkaç gün de ihalesi yapılan tahvillerde hacim yoğunluğu görmek mümkün olabilir pozisyon ayarlamaları nedeniyle.
    15 yıl öncesinin 1 milyarı bugünün 4 milyarı civarına karşılık gelir kabaca.Gördüğünüz gibi tabloda böyle bir hacim yok.Swap krizi günlerinde tahvil işlem hacimlerine hiç bakmadığım için yorum yapamam ancak yeterince tl yaratamadıkları belli ki hisse senetlerinde yoğun satış yaptılar.
    Son düzenleme : memorex; 21-04-2019 saat: 14:39.

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Yarın piyasalar açılınca fırtına kopacak dikkatli olun. Adamaların gözünü kan bürümüş. seçim kaybetmeyi kabullenemiyorlar kılıçtaroğluna saldırmışlar. bu çok kötü etkileyecek piyasayı.

8. Ankara Valisi "sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı" diye açıklama yaptığı anda Kılıçdaroğlu'nun sığındığı eve dönük saldırıların devam etmesi çok anlamlı. O nasıl soruşturma ki saldırganlar hala saldırı faaliyetlerine devam eder.

Açıklamanın doğrusu şöyle olmalıydı. "Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıları seyretmeye devam ediyoruz."

Bu olay bu iktidar gitmeden Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine istikrar gelmeyeceğini göstermektedir. Bu durum piyasalarda alınacak pozisyonlarda dikkate alınmalı. Kazara İstanbul belediye seçimleri de iptal edilirse, döviz, üstelik fiziki muhafazayla, tek yatırım aracı olacaktır.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 199/992 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •