Sayfa 199/946 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar hep eeeey piyasa denildi
    Bu saatten sonra da bu söylem bence değişmez
    Faiz artırıp artırılmaması tamamen erken seçim hesaplarına göre şekillenir diye düşünüyorum
    İnşaat,otomotiv...vs bitik zaten faizler artarsa hepten biter (ama millet dolarını bozsun hareket gelsini isterler)
    O yüzden kritik ve hassas bir süreç
    Bence o aşamayı geçtik. Şu andan itibaren gidilecek istikamet belli. Ya gönüllü olarak ya da piyasanın zoruyla. Gönüllü olarak bu istikamet seçilmez ise piyasa kuralları gereği gayri ihtiyarı bu yapılmak zorunda kalınabilir.

O nedenle piyasa ile çatışmadan bu istikamete girmek her zaman daha az maliyetlidir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Bursa Yazıyı Oku
    Enflasyon 20 + Risk primi 4,5 + Reel getiri 2,5 veya 3 puan desek faizin çekici olması için gereken yer %27 gibi şuan.
    Evet kabaca öyle. Bu noktaya ya 400 baz puan faiz artışı ile gidilecek. Ya da 200 bazpuan artış + 200 baz puan stopaj indirimi ile.

Ya da her ikisi de tercih edilmeyerek geçmişte olduğu gibi piyasanın sistemi zorlaması ve bıçağın kemiğe dayanması beklenecek. Bu durumda da yukarıdaki faiz oranlarının yeterli gelmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Ben tekrar aranızdayım yine alsat da istediğim olmadı.

4. Şu ara dolar yine yükselebilir...RTE konuşuyor...

Az önce eeeeeeeyyyy faynenşıl tayms dedi...

5. Cumhur Örnek konu açılınca son rakamları paylaşmış swap işlemlerinin.

Hesaba göre 16 Nisan günü MB net rezervleri, altın dahil- swap eksi, 11.7 milyar dolar civarı.

6. ERDOĞAN: BATI DÜNYASININ BİR KESİMİ MEDYA ORGANLARIYLA EKONOMİMİZİ ADETA ÇÖKMÜŞ GİBİ GÖSTERME ÇABASINDA, TÜRKİYE DİMDİK AYAKTADIR
    ERDOĞAN: FINANCIAL TIMES BÖYLE YAZMIŞ, SEN NE YAZARSAN YAZ, ALIŞACAKLAR, TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ DE KABULLENECEKLER
    Yazdım yazdım sildim. Yorumlamaya gerek yok. Ne diyorsa o'dur.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Bursa Yazıyı Oku
    Enflasyon 20 + Risk primi 4,5 + Reel getiri 2,5 veya 3 puan desek faizin çekici olması için gereken yer %27 gibi şuan.
    Enflasyonun yüzde 20 olduğuna inananlar için tabiki

*erdoğan: Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize dönmek şarttır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 199/946 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •