Orasi oyle ama expertizde bunun ortaya cikmasina ilk kez sahit oluyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TR 2 yıllık tahvil 14,29 14,58 -1,99 14,54 14,29
TR 5 yıllık tahvil 14,46 14,54 -0,55 14,54 14,46
TR 10 yıllık tahvil 14,49 14,59 -0,69 14,65 14,49
Bu 2. El arac piyasasinin belgeseli yapilmali bence.
Sıfır araç satışı artan vergiler ve kur artışı ile iyice balona döndü bu nedenle yerlerde sürünüyor buda ortalıkda 3-5 yaş üstü hasarlı araç sayısını ilerde dahada çoğaltacak yani gittikçe kötüye gidiyor haliyle dolandırılma sayısındada baya bir artış olması normal. Km düşürme olayı yıllardır yapılıyor yanlız eskiden 10 aracın 1'inde çıkıyorsa şimdi yaşı yüksek araçların nerdeyse tamamında var.
Ayrıyetten hangi ülkede ağır hasarlı araçların ayrıyetten piyasası oluyor ?Ciddi ciddi ağır hasarlı ama modeli yüksek araba bakan insanlar var
![]()
Sırf bu yüzden 2.el araç alamıyorum çekiniyorum çok niyetli olmama rağmen araba almaya bu yakınlarda...Sıfır arabalar da çok gereksiz pahalı geliyor...(şimdiye kadar sadece 3 kere o da sıfır bayiden araba aldım)
Insanlarin km boya hasar takintilari yuzune bu piyasanin icine ettiler. Avrupada hic kimsenin aklina gelmez bunlar, soylesen sasirirlar.
Keske sifir araclar cok pahali olmasaydi ama clio 1.5 dci otomatik aracin 150 bin oldugu yerde insanlar ne yapsin.
En iyisi bir ustan olacak ve gidip hasar kayitli cekme belgeli arac alip yaptiracaksin. En azindan neyi var neyi yok bilirsin
Dikkatini ceken var mi
Investing de usd tl izliyorum
5.68 den 5.69 a cikiyor ordan saniyeler içinde 5.682 oluyor ordan hizlica 5.69 a cikiyor bu haftalardir oluyor nedeni nedir acaba duzgun izlenmiyor kur
Yer İmleri