-
Bu yaşıma geldim
Devletimizin kredi yi iyi birşey miş gibi savunduğunu reklam yaptığını görmedim
TV lere bakıyorsun birkaç esnaf ile kredi reklamları görüyorum
Vatandaş tüm zamanların en borçlu dönemine girmiş olabilir
-
şu çizginin üstüne atmadığı sürece shortcuların bir şansı var diyebilirz...Eğer atarsa stoplar patlar endeks 2-3 bin puan daha cıkar.
-
Erdoğan iktidara gelirken hiç unutmam
Milletvekili lojmanları vs alayını bitireceğim dedi
Dediğini de yaptı sattı felan ama ardından kendisi saray yaptırdı
Ben bir vatandaş olarak unutmadım
-
dow %1 eksisini görmez pala yarın future artı olursa onu görür.
-
Birkaç gün önce sigara ya devlet zam yapmış vergide 1.10 mu 1.40 krş mu ne aldığı vergiye
Tabi birkaç gün önce Sarma sigara yasağı da çıkmış evet yanlış duymadınız
Sarma sigara bulunduran üreten stoktalayan büstürü maddesi var hapis cezası olacakmış
El insaf be Kardeşim adam keyfinden mi sarma sigara alır bugün en ucuz sigara 13 TL olsa 2 paket içen biri günlük 26 TL dem 780 TL sigara parası tutar
-
Böyle bir mantık mı olur
Sarma sigara dan hapis cezası inanılır gibi değil suçun ne abi sarma sigara içmek vay be şaka gibi gerçekten
-
borsalar düştüğünde ekonomiler V şeklinde düzelmeyecek L şeklinde olacak deniyordu..şimdi de abd tarafından çift dip olmayacak deniyor..demekki çift dip olacak..
kendi ağızlarıyla söylüyorlar aslında..
-
ama bazı ekonmistler de diyorki; borsalarda dönüş sonbahardan erken olmayacak gibi, diyor..halbuki borsalar en az 3-5 ay öncesini satın alırdı..yani bu beklentinin de üstünü kapatıyorlar..bence bilinçli yapılıyor bunlar..mantık aramayın borsa çıkıyor sizde katılın deniyor..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri