Sayfa 199/1002 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın Corbaciyan. Sizin beğendiniz değişken fonlar hangileri acaba?

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim defansifim IPB agresifim KUB

KUB degisken mi tartisilir varlik cesitlendirmesi sinirlidir denk varlik arasi degiskenlik yapar agirlik artirir azaltir global bir bozulmada hatiri sayilir derece hisse tasidigindan koruyucu olmayacaktir Benim gibi vadesi uzun icin problem degil ama fon yapimdaki ama kolonum.

IPB fon yonetimi hem donemsel straejiler belirleyip hem de piyasasa risk gordugude proaktif hamle yapabilen bir ekip guclu trendlerde belki 4 nala gitmez ama dususlerde kenarda shortu vardir. Kisa periyotta bakarsaniz dunyanin en kotu fonu gibi gorunur ben son 2 dagilimlarindaki hamleleri ayrica cok begendim. Illa bir yere parayi bir yere baglamaliyiz mantigi ile is yapmayip potansiyele girer doymus varliklara girmez gereksiz risk almazlar. IPB ye girip KUB veya eski TCD performansi beklenmez.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    20 ocakta mb ppk toplantısı var.
    Bu toplantıda şok bir faiz artışı yapılıp
    Doların 9 TL'ye bist'in de 1300'e yollanması ihtimaline ne dersiniz.
    Var mı böyle bir ihtimal sizce?
    Bu can bu bedende oldukca her ihtimal acik ancak bu donem beklemem cok keskin bir viraj olur kamyon devrilebilir [emoji4]

3. IPB iyi hoşta
    İstihbaratı çok zayıf.
    Yahu insan bir haber alır doları 18'den aşağı çakacaklarını
    Onlarda inanmışlar demek 24 olacak diyenlere.

4.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Bu can bu bedende oldukca her ihtimal acik ancak bu donem beklemem cok keskin bir viraj olur kamyon devrilebilir [emoji4]

Devrilmeyi de açıklarlar, bulurlar bir sebep.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    fön seçerken , eğer içlerinden seçeceğimiz fönün sitrajisinde bir değişiklik olmayacak ise kafa yapısı değişmeyecek ise , orta - uzun vädëdë bırbırına yakın getirileri olan fönların içinden daha lineer hareket edeni seçmek kararı , seçim zamanı geldiğinde rasyonel bir kavram olarak zihninde margarinlenerek demli vaziyette bulunmalı.

yani ? taşı toprağı altın istanbulun delişmen fönü ile diğer delişmenler , sub eic sonracıma gpg yi karşılaştırdığımızda içlerinden hangisini hangilerini seçmelinin yanıtı ne ola ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    yazıda değişiklik yaptım . ctrl f5 ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    ıja ve tga yı bu delişmenlerin arasına koymadım. onlarda görüntü hisse yoğun işlemlerde short long...

Kur u stabilize etmek icin ya faiz artisi yada secim karari aciklayip , secime kadar genel.toparlama saglamak .baska bir alternatif varmi ?

Sayfa 199/1002 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •