-
bitcoini abd yasaklamazsa önü açık ama kısa vadede sert düzeltme bekliyorum. yavaş yavaş bilgi vermeye devam edeyim, crypto paralar ponzi değil, ben ponzi olduğunu düşündüğüm için zamanında girmeyerek büyük hata yaptım kendi adıma. akbankın trde ilk coin altyapısını kuran banka olduğunu ekleyeyim.
ilerideki regulasyonlar ya btcyi 1 dolar yapacak ya da 500bin dolar. merakla bekliyoruz
-
https://www.xtrlarge.com/2017/01/10/...ni-oven-rapor/
bunu da koyalım şimdilik işimize gücümüze bakalım öğle tatili bitti.
-
Tabi ben kaçan otobüs ardından kosmam
Varis siyatik lumbago romatizma
Yaş doksan ağızda diş noksan
Ah evladım ah
Gençler kosuyosa kossun
Ama unutma çekirge. Ya da bit pire sirke
Ne ka hızlı kossanda otobosu gecemen
PS in beygir gucun yetismez
Yatırım tavsiye degil
-
göreceğiz moruk göreceğiz. merakla izliyoruz. ama 1600den 4000e uçarken şu haberi okumuş olmakta faide var.
Firstly, Japan legalized the cryptocurrency as a payment method recently and this has led to a greater amount of bitcoin being bought with yen, according to Aurelien Menant, founder and CEO of Gatecoin, a regulated blockchain assets exchange based in Hong Kong.
-
GorceZ bencede
Çünki capon iktisaden yılların batigini anca böyle bi Saçmalığa ufurerek erteledi nası vakti zamanında biz batigimizi kapitulasyon vererek otelediysek
Alacaklı alacak bişey bulur
Capon un el edevatiyla gerdege girene yalancı şahitlik etmesi (etmeye zorlanması direnememesi felan fesman?) Balçıklan güneşin sivanabilecegine dalalet getirmez Sakın ola yanlış anlaşılmaya. İnanan her türlü inanır pozisyonunu alır Ben burda müspet menfi bişey demiyom iki kelam karaliyom
Yatırım tavsiye olamaz
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri