Sayfa 2/962 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 9 - 16 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. sorumu yeni başlığa taşıdım belki bilgi sahibi olan vardır.

tcd ye küçük bir miktar alış emiri girdim Ziraat bankası int. bankacılığından, talep fiyatını 1.661440 olarak belirledi ve parayı %4 oranı ile repo yaptı.Neyse ki miktar çerezlikti ,bankanın nasıl işlem yapacağını görmekti amacım.Fakat işlemi iptal edemiyorum.Bilgisi olan yardım edebilir mi?Ayrıca valörlü fonlarda en iyi hangi bankalar müşteriyi düdüklemeden işlem yapıyor?

Ayrıca valörlü alım ya da satım emiri girilen fon işlemi iptal edilemiyor mu?

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    sorumu yeni başlığa taşıdım belki bilgi sahibi olan vardır.

tcd ye küçük bir miktar alış emiri girdim Ziraat bankası int. bankacılığından, talep fiyatını 1.661440 olarak belirledi ve parayı %4 oranı ile repo yaptı.Neyse ki miktar çerezlikti ,bankanın nasıl işlem yapacağını görmekti amacım.Fakat işlemi iptal edemiyorum.Bilgisi olan yardım edebilir mi?Ayrıca valörlü fonlarda en iyi hangi bankalar müşteriyi düdüklemeden işlem yapıyor?

İnternet şubeden fon işlemleri-bekleyen emirlere girip iptal yapın.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    İnternet şubeden fon işlemleri-bekleyen emirlere girip iptal yapın.
    Ziraat int. bank. fon işlemlerinde bekleyen emir olarak görünmüyor, int. bank. müş. tem. ile yazıştım ''valörlü fon emirlerinin iptalinin olmadığını'' söyledi ve Ziraat Yatırım ile görüşmeliymişim.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Ziraat int. bank. fon işlemlerinde bekleyen emir olarak görünmüyor, int. bank. müş. tem. ile yazıştım ''valörlü fon emirlerinin iptalinin olmadığını'' söyledi ve Ziraat Yatırım ile görüşmeliymişim.
    Aracı kurumda da hesabınız vardı sanırım neden oradan yapmıyorsunuz fon işlemlerini sn.memorex ?

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aracı kurumda da hesabınız vardı sanırım neden oradan yapmıyorsunuz fon işlemlerini sn.memorex ?
    Ziraat yatırım üzerinden fon işlemlerinde günlük hacim sınırı var ,sıkıntı yaşadım daha önce.Bu durumda Vakıfbank'a geçeceğim.
    Vakıfbank arı hesap üzerinden eft işleminde ücret alınmıyordu acaba hala aynı durumda mı?

6. GPG twitter hesabı

Euro'yu (prensip olarak önümüzdeki hafta içinde) oluşabilecek fırsatlardan yararlanmak amacı ile dikkatle izliyoruz ...

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    sorumu yeni başlığa taşıdım belki bilgi sahibi olan vardır.

Finansbank, Fiba, YKB, Vakıfbank, Garanti PPF alıyor. Ziraat %4, İş bank %8, ING %12 ile repo yapıyor. Valörlü Fon emri 13'e kadar iptal edilebilir. 13'den sonra iptal edilemez diye biliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Finansbank, Fiba, YKB, Vakıfbank, Garanti PPF alıyor. Ziraat %4, İş bank %8, ING %12 ile repo yapıyor. Valörlü Fon emri 13'e kadar iptal edilebilir. 13'den sonra iptal edilemez diye biliyorum.
    Tacirler, fondan kalan parayı nerede değerlendiriyor ?

Sayfa 2/962 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •