Yeni başlık hayrlı olsun.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
A
Soner Gökten
@SonerGokten
‼ï¸#SASA sermaye erimesinden (teknik iflas) nasıl kurtuldu?
��İşte size yasal ancak FİKTİF Raporlama OYUNLARI!
‼ï¸Literatüdeki adı bilanço makyajlama.
��Operasyonel ismi ise finansal mühendislik.
â˜‘ï¸ Vergi teşvik gelirleriyle her raporlama dönemi fiktif kar açıkladı, bilançoda özkaynak erimesini durdurdu.
â˜‘ï¸ Servet transferinden nasibini alıp borçlandı, enflason muhasebesi uygulanınca parasal kaynak kazancı elde ederek, gene fiktif 'net parasal pozisyon karı' yazdı.
â¡ï¸ Sonuçta bu FİKTİF özkaynak unsurları BEDELSİZ adı altında SERMAYEYE dönüşüyor! Yasal ancak ASLA ETİK DEĞİK, ASLA ÖZÜN ÖNCELİĞİNE uygun değil.
â¡ï¸ İşlem öz olarak KARŞILIKSIZ HİSSE EDİNMEKLE eşdeğerdir.
â˜‘ï¸ Bu arada TAKASTA, özkaynağa dönüştürülebilir borçlanma sayesinde yakın gelecekte müthiş bir satılabilir hisse senedi varlığı görülecek.
��Tekrar yükselecek, bir daha satılacak ve bir daha SERVET EDİNİLECEK.
ÖS 8:07 · 27 Mar 2024
·
23,3 B
Görüntülenme
yarın SASA üzerinden oyun kurulur yalnız yukarda Soner kardeşimiz bazı noktalara dikkat çekmiş.
8 milyar hisse hikayesi bilmiyorum artık
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Takip
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün ciddi miktar vrgyo tabana alış göndermiştim
alış gerçekleşmemiş, anlamadım
para yok diye mi, kredi kısmı yetersiz diye mi
gerçekleşen lot sıfır ea
petko C64 ün devrelerini yakmış, sanırım ondan
onu sattığımda sanırım birşey oldu, para dönmedi
para dönmeyince gidip tabandan alış yapamadı
geceden piyasadan limite bir emir çakayım![]()
Maşallah Sasa nın dolaşımda 10 milyar lotu olacak.... Artık gel de tahtayı kaldır...
Şimdi bedelsiz hikayesine gene mal verip geçerler... Olacak spekülatif hareketi izleyeceğiz.
Patronu gene açıklama yaptı. Yatırımların devreye girmesi sürekli erteleniyor...
Sasa sı olanın tasası olmaz hikayesi biteli çok oldu....
Kakao son yılların en yüksek kapanış rekoru geldi dolar bazlı....bu fiyatlama borsadaki hangi şirketi derinden etkileyecek... şimdi baktım viopta Yok...maalesef tam şort luk hisseydi...
Bana Petkim hissesini özelden soran arkadaşlar....bende görüş aldığım arkadaş vardı.... son olarak Emre de görüşünü almıştım... şunu söylemek istiyorum...bu kadar işlem yapmış hisseyi hemen kaldıracaklarını sanmıyorum... yarın vadelide tekrar aşağı saldıranlar diye tahmin ediyorum...bir kaç gün durulma olmalı bence... Hatta zamanı gelmiş olabilirde...bu tür durumlar büyük çıkış öncesi hissede dökme atraksiyon görülür....bana göre içinde Tüpraş barındırıyor... Star rafineri kurmuştu...uzun vadeli üzmez sanki...tabi Dünya'da borsalar çökmez ise...
Yer İmleri