kutsal kitapta bir ayette yazarki namaz kılmayın ..sadece o ayete bakarak namz kılmayın namaz kılmayın ortalık velveleye verilebilirmi acaba diye düşünürüm...oysa önceki ayete bakılır ve dikkatlice okunursa sarhoşken cümlesi vardır .yani çıkacak meal sarhoşken namaz kılmayın .dır çıkacak mana ..şimdi mübarek zaat onaylı kabzımalın yaptığı ortalığı velveleye vermek diye düşünürüm..2.23 e tekrar gidebilirdi gitmedi ne yapabilirim yani kağıdı ben yapmıyorum sonuçta ...kanal alt bandı çizgisi 2.08 de kırdığında 2.05 te yaptığım paylaşım ortadadır..teknik olarak sat verdi diye stoploss yapılması gerekir .yani ısıtıp ısıtıp vay efendim 2.23 e tekrar gidecekti dolar bazlı zirveye gidecekti diye papağan gibi tekrarlamanın manası nı hala çözebilmiş değilim ...hisse 2 üzerindeyken abd nin suriye saldırısı olmasaydı türkiyede seçim kararı alınmasaydı faiz artırımı gibi olağan üstü şartlar oluşmayıp dolar bu kadar yükselmeseydi çıkabilecek bir teşvik veya ihale haberiyle pekala bir gerel gibi bir dolar bazlı zirveye de gidebilirdi.endekste toplu göçüş var patron kağıdı olanıda olmayanıda düşüyor amakime ne anlatıyorsun stoploss ilmi olmayan kafalara peeeee...
Yer İmleri