Sayfa 20/992 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    VK6 ve ICE genelde 22,5 üstü veriyor ara ara 23 ve 24 üstüne çıkıyor.
    Beni dün global menkul den aradılar.. İstiyosanız Bi de orayı arayıp sorun... Global menkul en son eczacıbaşı yatırımı bünyesine aldı.. Batma riski az diye düşünüyorum
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2. Son dakika… Enflasyon rakamları açıklandı
    Enflasyon 2019 yılı Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 1,03, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 19,71 arttı. Beklenti aylık yüzde 0,85 ve yıllık yüzde 19,52 yönündeydi.

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Viop gecelikte oranlar 21 civarları değilmiydi ?ne ara 25 lere çıktı? Viop gecelikte kalan arkadaşlar oran paylaşırsa öğrenmiş oluruz.
    21,14 mevduat karşılığı bugün için

4. USD/TL ve ekonomi (işsizlik, satışlardaki düşüşler/durgunluk, enflasyon) kucaklarında kaldı...Heryerden (sanayiciler, odalar, yatırımcılar, halk) baskı artmaya başladı...

Belediyeleri de kaptırdılar...Yolsuzluklar da ortaya çıkacak inşallah...

İşleri çok zor çoookkk...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    USD/TL ve ekonomi (işsizlik, satışlardaki düşüşler/durgunluk, enflasyon) kucaklarında kaldı...Heryerden (sanayiciler, odalar, yatırımcılar, halk) baskı artmaya başladı...

Belediyeleri de kaptırdılar...Yolsuzluklar da ortaya çıkacak inşallah...

İşleri çok zor çoookkk...
    YSK Başkanı" AA bizim müşterimiz değil dedi " peki bu adamlar seçim bilgilerini nereden alıyorlardı ? Neyse ilginç olaylar oldu....Bizde AA nın YSK müşterisi olmadığını öğrenmiş olduk...Demek ki daha öğreneceğimiz çok şey var

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    YSK Başkanı" AA bizim müşterimiz değil dedi " peki bu adamlar seçim bilgilerini nereden alıyorlardı ? Neyse ilginç olaylar oldu....Bizde AA nın YSK müşterisi olmadığını öğrenmiş olduk...Demek ki daha öğreneceğimiz çok şey var
    Bu daha başlangıç Gün gelecek öğrendiklerimizle şaşırıp kalacağız.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Banka isimlerini çatır çatır yazıyoruz reklamın kralını yapıyoruz
    Bence aracı kurumlar da yazılabilir, bedava reklam yapmam derseniz şifreli de yazabilirsiniz(burger, rodeo vs. gibi )
    Sn. Yuji,

Bunu bir tek ben mi böyle düşünüyorum diyordum. Çok doğru söylemişsiniz. Burada banka isimleri yazarken reklam olmuyor da aracı kurumlar niye bazı arkadaşlarca gizleniyor anlamak mümkün değil. O zaman biz de mi yani banka ismi vermeden "şu oranı aldım ama banka ismini vermiyim reklam olmasın" diyelim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bu daha başlangıç Gün gelecek öğrendiklerimizle şaşırıp kalacağız.
    Satılmış medya tarafından inanılmaz bir algı operasyonu yürütülüyor halen İstanbul üzerinden. Çok dikkatli olunmalı...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 20/992 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •