Sayfa 20/67 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 536 madde; 153 - 160 arası.

Konu: SEYKM - Seyitler Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by whale Yazıyı Oku
    Orta-uzun vadeli tutulması gereken, al-unut tarzı bir kağıt. Ana pazara geçebilirse çok ciddi prim yapabilir. 2017 yıl sonu bilançosu gidişatı belirleyecektir. Potansiyel bir satış haberi fiyatı olumlu etkileyecektir. Trade yapmak isteyenlere uygun bir kağıt olmadığını düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    imtiyazli hisse var sanirim olumsuz bir etkisini gordunuz mu?

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    imtiyazli hisse var sanirim olumsuz bir etkisini gordunuz mu?

Olmasaydı daha iyiydi ancak imtiyazlı A grubu hisse senetlerinin imtiyazları halka arz öncesi açıkça tanımlanmış. Oyunun kuralları baştan oluşturulduğu ve bu da hisse fiyatına en baştan yansıdığı için bunun zaten fiyatlandığını düşünüyorum.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by whale Yazıyı Oku
    Olmasaydı daha iyiydi ancak imtiyazlı A grubu hisse senetlerinin imtiyazları halka arz öncesi açıkça tanımlanmış. Oyunun kuralları baştan oluşturulduğu ve bu da hisse fiyatına en baştan yansıdığı için bunun zaten fiyatlandığını düşünüyorum.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Aynen dediğiniz gibi payron buyuk olacağım C den A ya gececegim der Sermaye artirimina gider açıklık oranını değiştirir se bambaşka olur

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 3,10 görmüş,yapılan işlem topu topu 24,000 lot,anlık değdiriyor 3,19 kapanış,2016 genel kurul tarihi hala belli değil, temettü açıklayacak oradan,6 aylık kar geçen seneden iyi gelmesi lazım,3 aylıkta vergi dairesine gönderdiği rakam iyiydi.tek şansımız sabırlı olabilmek.
    yatırım tav.değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by dobracı2017 Yazıyı Oku
    3,10 görmüş,yapılan işlem topu topu 24,000 lot,anlık değdiriyor 3,19 kapanış,2016 genel kurul tarihi hala belli değil, temettü açıklayacak oradan,6 aylık kar geçen seneden iyi gelmesi lazım,3 aylıkta vergi dairesine gönderdiği rakam iyiydi.tek şansımız sabırlı olabilmek.
    yatırım tav.değildir.
    3.15 den alıyor 3.18 den satiyor piyasa yapımcılığı kapsamında bakalim 3.70 kusurlari da görmüş 1 seykm =1$ tezimize de degdirmisler bakalım hayırlısı

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. para oldukça almaya devam 2,86 dan aldım,6 aylık bilançoyu görene kadar vermem zaten .herkese bol kazançlar..

7. alim yerine yaklasiyor benimki..selamlar.

8. Uzun vadeli temettü yatırımcılığı için düşünülebilecek bir hisse midir ? Patronun karakteri hakkında bilgisi olan var mıdır ? Emeklilik için hisse biriktiriyorum ve Seykm e de %5 lik bir yer vermeyi düşünüyorum portfoyümde.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 20/67 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •