İran'da coronavirus nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 97 kişi artarak 611'e yükseldi
İran'da coronavirus nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 97 kişi artarak 611'e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türk vatandaşları dönebilecek // uçuş yasağı olan 9 ülkedeki türkler 18 mart'a kadar dönebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Servetleri %40 düştü
Ve hükümetleri para vermeli sade vatandaşlarına yoksa dönmeyecek ekonomileri bireysel vatandaş batışları başlar yakında.Çok çok borçlu dünya karşılığı olmayan alacaklarda çok.
Forex türü yapılar kapatılmalı.Varlık kredi oranlarıda en fazla %60 olmalı.Şirket ve bireysellerin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri