Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. ben engelliyim, bizi kesinlikle hiçbir özel sağlık sigortası sigortalamıyor.Ben de sol bacakta cp sekeli dışında bir problem yok.Hatta baksan beni reddeden sigortacılardan sağlıklıyımdır belki ama adamlar kesinlikle kabul etmiyorlar. Devletin de durumu belli, engelliyseniz ve sgk da bekletiliyorsa, tek şansınız fazla acı çekmeden ölmek.Özel sağlık sigortası hayatımda duyduğum en garip sistem zaten.Adam baştan şunu ödemem, bunu ödemem, şu kapsam dışı vs diye saymış.Göz, diş vs eski hastalıklar kabul edilmiyor. engelliysen hiç kabul edilmiyor.Ee sapasağlam adamı ben de sigortalarım öküz kapitalist.

2. Her türlü sigortaya karşıyım.
    Araç kaskosu olsun, hayat sigortası, konut vs,....
    Sigorta olayının iki tarafı vardır..
    Sigorta yapan ve sigorta yaptıran...
    Sigorta yapan bir şirket olduğuna ve para kazanmak üzere kurulmuş olduğuna göre bu para sigorta yaptıranlardan cikacaktır...
    Hıc sigorta yaptirmam...sigortaya verecegim parayi benjamin olarak biriktiririm.[emoji106]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Her türlü sigortaya karşıyım.
    Sigorta yapan bir şirket olduğuna ve para kazanmak üzere kurulmuş olduğuna göre bu para sigorta yaptıranlardan cikacaktır...
    Hıc sigorta yaptirmam...sigortaya verecegim parayi benjamin olarak biriktiririm.[emoji106]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Özeller deli para alıyor en ufak şeye...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Her türlü sigortaya karşıyım.
    Aynısını yazacaktım ama "burada sevdiğim abilerle ters düşmeyeyim şimdi" diye yazmamıştım.

Zorunlu sigortalar ve gönülsüz ödediğim bağ kur dışında hiç bir şekilde kendi ayağımla gidip ekstradan sigorta yaptırmam.
    Kasko, özel sağlık sigortası, kiracı değişimi haricinde arada gereksiz yaptırılan dasklar falan, hiç birini yaptırmıyorum.
    Bir ürün satın alırken de "garanti uzatma" gibi para tuzaklarına hiç düşmem.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Al benden de o kadar. Zorunlu olanlar haricinde bir kere bile sigorta yaptırmışlığım yok.

Kaskom da yok.

Ne büyük kazaya karıştım bugüne kadar ne de aldığım bir elektronik alet elimde bozuldu.

İmkanım olsa SSK/Bağkur da ödemem.

8. İstanbul'un yarısından fazlası çürük bina, ondan sonra deprem sigortası zorunlu.

Ya arkadaşım çürük binada niye oturuyorsun? Alsana sağlam bir yerden?

Sağlam yerden ev alamıyorsan, sağlam binalarda oturanlar niye senin sigortanı ödesin?

:/

Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •