Asgri ucretle beraber benim borsaya bakiş acim degisti .
Asgri ucretle beraber benim borsaya bakiş acim degisti .
Vermedigini nereden biliyorsunuz . Bir kismini verip tekrar almistir . O profesyonel . Ben 2022 bilancosu ile 5 dolara gidecegine inanmiyorum .
Temel analiz yaptim kendimce gecmis sayfalarda , 25 liraya adel olmaz ama talep yok isteyen yok alan yok . En ümit var senesi bence son 5 yılın . Onda bile mıymıntı . Kap atmaz birsey yapmaz .
Ustune birde secim kaosu global olaylar eklenince bilanconunda anlami kalmiyor .
Kisacasi o 5 dolar firsatti bence
Benden bukdr bu rezillige daha fazla katlanamam , asgari ucret 8.500 den fazlaya cikinca ocak ayinda daha net garanti yerlere giderim . Bol sans hepinize bunun sattiginada bilancosunuda hicbirseyine zerre inancim kalmadi
Tahta yapicisida defolup gittigine inaniyorm bu asgwri ucrette doviz burada duramaz . 50.dolara calisan suri afgan 330 dolar hediye edecek halleri yok
Degerli bilgiler verdiniZ forumu 2017 den beri okudum . Bir ara gidip sene başı tekrar gelmişsiniz ama istediğiniz gibi olmadı sanırım .
Sağlık olsun .
Herkese Merhaba,
Sn Şakir'den sonra yorum yapanda kalmadı.
Acemşah yeni paylaşım yaptı.Adel ve diğer parekende şirketleri hariç kağıtlardan uzak durulması gerektiğini Adelin okul sezonu ile beraber 200.-TL ye doğru hızlı bir yolculuk yapabileceğini paylaşmış,hala elinde kağıt olanlar kaldıysa duyurulur. Y.T.D
Yer İmleri