Sayfa 20/1000 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kazanan haklıdır diyelim kavga çıkmasın
    Görünüşte piyasa mutlak long ..bi zar attım ..bakalım tutar mı ? kaybetsem de ilk olmayacak ..

Ee artık müsaadenle ben biraz bi aleme akayım da ..

https://www.youtube.com/watch?v=b15-P12gIf0

3146.50
    Hayat hoş gerisi boş

iş yatırım taze erdemir raporu hazırlamış. dumanı üstünde.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=EREGL

ağalar ne şortu? 9 aylıktaki sipariş kotası bile dolmuş. full çalışıyor. hadi de ki sene sonunu bulsun. bundan ne çıkar? viop palası icabında onu da fiyatlar.

1-2 gün basarlar ona yapacak bir şey yok.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Dayı VOB yapmayın emme 5. Dalga olarak takip ediyorum bugün yarın onemli. tribünlerde yerimi aldım izliyorum...

Selametle
    kırsoy 5.dalga diye bi şey yok, yeni dalga vardı fransız sinemasında godard falan, onla karıştırdın herhald

şu an 5.5.5.3.1.6.9 dalgası devam ediyor grand supercycle ölçeğinde bakarsan

4.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Dayı VOB yapmayın emme 5. Dalga olarak takip ediyorum bugün yarın onemli. tribünlerde yerimi aldım izliyorum...

Selametle
    memedabi..
    tamam salladın masayı yeter...
    üsttüne çıkıp tepinmenin gereği var mı ?
    Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben de shortçu oldum son dakka abartınca, 3130 long kaptırdım, 3148 short oldum..
    yazdım alışı 3136, fazla da şey etmemek lazım, taktik short bunlar, stratejik short değil

bi kaç tane short açan gelip felaket tellalı olanlar oluyo burda, oysa ekonomi uçuşta, kafeler restoranlar lebalep dolu, istanbul trafiği yine arapsaçı, benzin beşe katladı- dışarı çıkmayayım adam gibi evde oturayım diyen yok.. 2001 krizini hatırlıyorum da, izmir- çeşme otoyolunda sadece 3 arabaya rast gelmiştik, 1 dolar yol ücretini vermemek için herkes eski yolu kullanıyordu
    Ben buraya zamanında bir ay kadar önceydi heralde, bofa nın strategist michael hartnett in raporunu paylaşmıştım, ralli beklediğini hatta bizde bofa rallisi adını koyduyduk, sonra yok obo yok tobo kafa karıştırıyollar burda mis gibi lönklerimizden olduk, üstüne birde şortları giydik şimdi de 5.dalga grandsupercycle ile poz. artırmış olduk... Tam zopalığız yaw
    Neyse sağlık olsun elbette bi yerden döner.
    Geçen ki düşüşte lönkte yakalandıydık big abiyle, bu sefer lönk yakalanmıycaz. Tabii biz lönk olmazsak bu seferde düşüş olmuycak, çok acayip bişii bu vob, kim icat ettiyse süper bişii icat etmiş
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi bugün kırmızı iken yazdıydım hakketen iyi sallıyon masayı 5.dalga grandsupercycle diye şortcuların ocağına incir ağacı dikecen herhalde bu gelişinde
    yarın iyi izle kurpiyerde kaat kalmamış olabilür
    Aynı kurpiyer her daim aynı masaya verilmez oyun esnasında yenisi koyulur ki oyun oynayanlara kaat vermesin..

Kumarhane yönetimi her masayı izler...

7. vob denilen şeyin küçük yatırımcıyla uzaktan yakından alakası olmadığını bir gün herkes anlayacak

8. memed abey gecen aksam.geldiginde ne didim ben,birgün duser sonra yukari devam eder ama sonraki gelisine dikkat diye..simdi git memed abey sonra gel uygunsa 😀😀😀

Sayfa 20/1000 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •