Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Artık o dönem kim longsa ...Tamam dedim ya

https://www.hisse.net/topluluk/showt...35#post6041835
    Kazanan haklıdır diyelim kavga çıkmasın
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yeni topic açmışınız niye haber vermiyoun reis ?

ben de baktım son 2 saat kimse yazmamış, dedim herhalde hepsi shortta yakalandı, kimsenin sesis çıkmıyor, meğer geyik burada dönmeye başlamış

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yeni topic açmışınız niye haber vermiyoun reis ?

ben de baktım son 2 saat kimse yazmamış, dedim herhalde hepsi shortta yakalandı, kimsenin sesis çıkmıyor, meğer geyik burada dönmeye başlamış
    Şortta yakalanan bi ben varım KaraKemal abi, herif donumuzu alıcak kafaya koymuş
    6.cetonumu 3200 den yapıştırcam
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortta yakalanan bi ben varım KaraKemal abi, herif donumuzu alıcak kafaya koymuş
    6.cetonumu 3200 den yapıştırcam
    ben de shortçu oldum son dakka abartınca, 3130 long kaptırdım, 3148 short oldum..
    yazdım alışı 3136, fazla da şey etmemek lazım, taktik short bunlar, stratejik short değil

bi kaç tane short açan gelip felaket tellalı olanlar oluyo burda, oysa ekonomi uçuşta, kafeler restoranlar lebalep dolu, istanbul trafiği yine arapsaçı, benzin beşe katladı- dışarı çıkmayayım adam gibi evde oturayım diyen yok.. 2001 krizini hatırlıyorum da, izmir- çeşme otoyolunda sadece 3 arabaya rast gelmiştik, 1 dolar yol ücretini vermemek için herkes eski yolu kullanıyordu

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben de shortçu oldum son dakka abartınca, 3130 long kaptırdım, 3148 short oldum..
    yazdım alışı 3136, fazla da şey etmemek lazım, taktik short bunlar, stratejik short değil

bi kaç tane short açan gelip felaket tellalı olanlar oluyo burda, oysa ekonomi uçuşta, kafeler restoranlar lebalep dolu, istanbul trafiği yine arapsaçı, benzin beşe katladı- dışarı çıkmayayım adam gibi evde oturayım diyen yok.. 2001 krizini hatırlıyorum da, izmir- çeşme otoyolunda sadece 3 arabaya rast gelmiştik, 1 dolar yol ücretini vermemek için herkes eski yolu kullanıyordu
    Ben buraya zamanında bir ay kadar önceydi heralde, bofa nın strategist michael hartnett in raporunu paylaşmıştım, ralli beklediğini hatta bizde bofa rallisi adını koyduyduk, sonra yok obo yok tobo kafa karıştırıyollar burda mis gibi lönklerimizden olduk, üstüne birde şortları giydik şimdi de 5.dalga grandsupercycle ile poz. artırmış olduk... Tam zopalığız yaw
    Neyse sağlık olsun elbette bi yerden döner.
    Geçen ki düşüşte lönkte yakalandıydık big abiyle, bu sefer lönk yakalanmıycaz. Tabii biz lönk olmazsak bu seferde düşüş olmuycak, çok acayip bişii bu vob, kim icat ettiyse süper bişii icat etmiş
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Görünüşte piyasa mutlak long ..bi zar attım ..bakalım tutar mı ? kaybetsem de ilk olmayacak ..

Ee artık müsaadenle ben biraz bi aleme akayım da ..

https://www.youtube.com/watch?v=b15-P12gIf0

3146.50
    Hayat hoş gerisi boş

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •