Üstteki tabloyu BKBB=400*Stdev(C,20)/Mov(C,2,E) formülüyle mi buluyorsun sayın BJK Coccinella?
Getiri değeri için farklı bir formül daha mı var?
Üstteki tabloyu BKBB=400*Stdev(C,20)/Mov(C,2,E) formülüyle mi buluyorsun sayın BJK Coccinella?
Getiri değeri için farklı bir formül daha mı var?
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
Hayır o farklı bir formül, zenginlik katsın diye tabloya ekledim. Orta değerin geçişini Standart Bollinger Band formülü ie buluyorum.
Orta Değer olarak şunu kullanıyorum= ((Mov(C,20,E)+2*(Std(C,20)))+(Mov(C,20,E)-2*(Std(C,20))))/2)
Orta değer geçiş kapanışı ile halihazırdaki kapanış değeri arasındaki tepkiyi de excele hesaplattırıyorum.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sayın BJK Coccinella, başlığın tamamını okudum.
"Hacim bilgilerini ücretsiz nereden bulabilirim" şeklinde bir soru vardı diye hatırlıyorum.
http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri adresinde tarih bazında excel olarak yayınlanıyor.
İhtiyaç olursa...
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
Yer İmleri