Sayfa 20/33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 260 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Tepkisizlik Tabloları...

Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    Üstteki tabloyu BKBB=400*Stdev(C,20)/Mov(C,2,E) formülüyle mi buluyorsun sayın BJK Coccinella?
    Getiri değeri için farklı bir formül daha mı var?
    Hayır o farklı bir formül, zenginlik katsın diye tabloya ekledim. Orta değerin geçişini Standart Bollinger Band formülü ie buluyorum.

Orta Değer olarak şunu kullanıyorum= ((Mov(C,20,E)+2*(Std(C,20)))+(Mov(C,20,E)-2*(Std(C,20))))/2)

Orta değer geçiş kapanışı ile halihazırdaki kapanış değeri arasındaki tepkiyi de excele hesaplattırıyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hayır o farklı bir formül, zenginlik katsın diye tabloya ekledim. Orta değerin geçişini Standart Bollinger Band formülü ie buluyorum.

Orta Değer olarak şunu kullanıyorum= ((Mov(C,20,E)+2*(Std(C,20)))+(Mov(C,20,E)-2*(Std(C,20))))/2)

Orta değer geçiş kapanışı ile halihazırdaki kapanış değeri arasındaki tepkiyi de excele hesaplattırıyorum.
    Teşekkür ederim sayın BJK Coccinella. Burayı yeni buldum. Takipte kalacağım.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

Teşekkür ederim sayın BJK Coccinella. Burayı yeni buldum. Takipte kalacağım.
    Ben teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Sayın BJK Coccinella, başlığın tamamını okudum.
    "Hacim bilgilerini ücretsiz nereden bulabilirim" şeklinde bir soru vardı diye hatırlıyorum.
    http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri adresinde tarih bazında excel olarak yayınlanıyor.
    İhtiyaç olursa...
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

Sayın BJK Coccinella, başlığın tamamını okudum.
    "Hacim bilgilerini ücretsiz nereden bulabilirim" şeklinde bir soru vardı diye hatırlıyorum.
    http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri adresinde tarih bazında excel olarak yayınlanıyor.
    İhtiyaç olursa...
    Katkınız için teşekkürler, soruyu soran arkadaş takip eder umarım.

HAFTALIK BAZDA HAREKETE BAŞLAYABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM EN İYİ 25 SENET

Bu vesile ile Goodbye arkadaşıma da selamlarımı iletirim, bir katkı da bizden olsun

GÜNLÜK VE HAFTALIK OLARAK EN FAZLA SIKIŞMA YAŞANDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İLK 30 SENET

8. Bu petun en ustte ama hisseye bakan yok. Gunluk 30-40 bin lot islemle bi cacik olacaga benzemiyor. Aldik ama bin pisman etti sayin coccinella. Endeks 77000 neyse 105000 o. Milim oynamadi yerinden. Patlarsa iyi patlayacak da iyi bir haber lazim sanirim.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 20/33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •