Sayfa 200/469 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Süper Nuri abi, sen derd etme.. Spk ile sürekli uğraşıyorsun zaten. Bilirsin... 2016 2. Çeyrek bilanço açıklanmadan önceki defter değerine göre senin hissen zaten 18 lira... Sıkma canını...
    Bizimkiler altın değerinde... Yeni mevzuata göre aracı kurum sözleşmelerini yenilemezsen işlem yapamıyorsun hesabında. Bana da yenile dediler, yok dedim. Kuzu kuzu bekliyorlar orda. Başka bi hesap daha açtım....
    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    dedim ya senin hisseler çeyrek altın gibi senin hisseleriyin satılması demek benim santraç tahtamda bir atımın piyon tarafından yenmesi demek ... Satma sen onu şişkoya satacaksan senin hisse bana yakışır hak eden benim ...
    Canıma tak dedi. İyi bir fiyat ver özelden. İstanbul'a gelmeyeyim. Şisman'a vermeyim.

ŞUAN SAYFADA 4 ÜYE 38 ZİYARET Çİ VAR ...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Nuri bey olmaz seni sevmiyorum ama sana saygı duyuyorum. Bana bir gün demiştin ki ben sendika başkanlığı yaparken sendika aidatları ile türk bayrağı satın alarak yaptırararak bunları şuralara gönderdim dedin hiç unutmadım.. Sen farklısın sen kıymetli bir yatırımcısın.. Seninle o genel kurul odasını titreteceğiz... Dedim ya senin hisseler çok kıymetli ..

ünal Guest
    Mesud, beni mesut et. Mesud 1 lira vermiyor. Sen 18 diyorsun. Akıl ver para ver. Sefaletim bitsin. Söz sana 3 lira hisse başı komisyon. Gel noter de sözleşme yazak. Eline düştüm Mesud..

Müjdat benden kork ma nuri den kork... çünkü canı çok yandı... Benden daha fazla...

7. Meteliğe kurşun atıyorum... Ben de ne kadar direnirim bilemiyorum.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

şirketin tüm gayri menkul listesini merak eden yok mu akşam yayınlayım... Ytd.. Bu arada itibar puanına ihtiyacım yok saygılı olalım yeter..

Sayfa 200/469 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •