Sayfa 200/1004 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Aynen tam zamanı yolla baba dekontunu
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Tam zamanı bazı $eylerin..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Öyle bir ihtiyacımız yok ki.. Arif olan anlasın yeter.. )

İhtiyacı olan düşünsün öyle bo$ bele$ i$leri..

Hem i$imize de gelir anlamayanların ve hatta karalayanların bile varlığı ).

Neyse, benim açımdan olay kapanmıştır...

Anlayan anlamıştır zaten...

3. Bu iş çözülmeden susmam
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    başlığa gerçekten ikili kota uygulaması gelmeli.. forum genelinde mesaj sayısı serbest olsun diyelim ama başlıkta kota olmalı bence.. günlük ve haftalık.. günde, örneğin, 50, haftalık 250.. 250 mesaj hakkı istenirse bir günde de tüketilebilir..

açıktır ki burada zaten çoğu kişi günde 10 mesajı bile zor yazıyor.. mesajı olan ve trade eden bir kişi için normal rakamlar işin stresi vb düşünüldüğünde.. ama bir günde, ve her gün, yüzlerce mesaj forum açısından yorucu. stratejin veya oyun tarzın 5-10 bilemedin 20 mesajda gayet kolay verilir.. genel muhabbbete de katılırsın ama yüzlerce mesaj ?? bu forumda şu anda kadar görülmeyen bir durum.

4. cok zor pozısyonda beklemek.dun actıgım sort rakamsal belırtmıstım.pala 1703.50ye kadar vurdugunda bana kardes yeter kapat dedı gıbı hıssettım 1705.50 1707.25 arası buyur abı senmı kırayım dedım.1717 uzerı tekrar dusuncem var dedı ınat etme dedın sagol pala

5. Kaldıraçlı piyasada acemiler short açar ;ustalar kaldıraçsız piyasada altınve dolardan para kazanır.. Kaldıraç etkisi size zamanlamayı tutturtmaz ama orta vadede altın ve doların gücünden kaçış yoktur düşüş sinsi bi kanser gibi bi gün piyasayı en beklemediği zamanda vurur deler geçer diyelim iyi günler..

6. Kimse burda malûm şahsa israrinda haksız değil bu böyle biline..

7. simdi dusunemıyorum bıle 5000 puan terste kalmayı sankı burda yakıt ıhmalı durumlar var

8. Dünkü sanırım iş kazası idi..
    Bugün yine xu030 için eksiye doğru yaklaştıııııırrrr hopp patlat modu devam ediyor..
    Herhalde akşama 1.5+ ve üstünü gösterirler..

Sayfa 200/1004 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •