tabi bist30 un bu gün düzeltme isteğinde olması bizim sektörün güçlü durmasına neden oluyor...onlar tekrar yukarı yönelirse ?? biz tekrardan olumsuz etkilenebiliriz..
tabi bist30 un bu gün düzeltme isteğinde olması bizim sektörün güçlü durmasına neden oluyor...onlar tekrar yukarı yönelirse ?? biz tekrardan olumsuz etkilenebiliriz..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
İngiltere ve Hong Konkta elektrik mi kesik. Eyç es bisi görünmez oldu
https://sputniknews.com.tr/20221220/...0185.html?s=08
Türkiye'de güneşten elektrik üretim maliyetinin gaza göre yüzde 50 daha düşük olduğu belirtiliyor. Türkiyede şu anda güneş ve kara rüzgar santralinin megavatsaat maliyeti sırasıyla 64 ve 44 dolar olarak hesaplanırken, bu rakam doğal gaz kaynaklı üretimde megavatsaat başı 128 dolara karşılık geliyor.
geçmişte ges ler çok pahalı idi ama teknoloji geliştikçe maliyetler çok düştü....bir ges santrali geçmişte kendini 10 yılda amorti ederken son zamanlarda bu süre 3-5 yıla düştü...ülkemiz için de zaruri hale geliyor...bütçe açığımızın en büyük nedeni petrol ve doğal gaz gibi enerji giderleridir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
europowerin arzı ile gesan çok iskontolu kalacaktır...umuyorum ki gesan da europower ile birlikte çıkışa geçer..
oransal dagıtım talebe göre 60 milyon lot arz edecekler 50 kat talep gelse 100/50 % 2 verirler en fazla bence talep ettiğin tutarın ytd
Arz fiyatı belli olsun daha net hesaplar yapabiliriz. Ancak, tahmininiz kadar bile gelmeyebilir. Ben %1 bekliyorum. O kadar çok reklam yapıldı ve Alfas o kadar değerlendi ki 750.000 küçük yatırımcıdan talep gelmesini bekliyorum. Bireysele ayrılan kısmın toplam TL bedeli ortaya çıkınca tekrar bir tahmin yaparız üstad.
Yer İmleri