Sayfa 202/753 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 6023 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Blackk Yazıyı Oku
    Basketbola değil futbola ortağız; ancak basketbolda işler kötü giderse
    Başkanı buradan da yıpratma yoluna gideceklerdir.
    Ana akım medyada manşetler ve konuşmaları görür gibiyim.
    Siz hafif bir örneğini verdiniz.
    Bu durumlarda taraftar destek veriyordu, ancak artık mazeret de kalmadı.
    Basketbolun bütçesi konuşuluyordu, artık o da konuşulmayacak.
    İkisinde de başarısız olursak Allah muhafaza, bence Başkan zor aday olur. YTD
    Temmuzun ilk haftası şike kumpası kritik duruşmaları var...
    16 Temmuzda yargıtayda usulen bozulan davanın duruşması...

N.Ö.' in TS'un UEFA'ya gitmesi için CAS'ta canla başla çalışacaz demesi (TFF böyle bir sorumluluğu var mı bilmiyorum... tabik kendi ligine ait takımı kollaması lazım ama sadece tek bir takımı değil...)
    Sonra o malum skandal açıklaması zamanlama olarak manidar...
    Kamuoyunca sorulan 2011 şampiyonu kimdir sorusuna cevap vermemesi...

Çünkü niye meydan boş fener başkanının önceliği değildi bu davalar. Geldiğinden beri arasıra bahsediyordu birilerine masa altından sopa göstermek için. Sadece son zamanlarda baktı ki işler kötüye gidiyor, 3 temmuz demeye başladı.
    Zaten seçim süresünce millet bari davanın bitmesi bekle sonra aday ol dediğinde: Bu davalar daha çok sürer diyerek pasifliğini ve rengini belli etmişti. Demesi gerek bu yargıtay süreci çok uzadı bu bizim onur şeref davamızdır tüm gücümle tez zamanda bu işi sonuçlandırıp tazminatlarımıza bakacağız demeliydi.

Peki önceliği neydi;
    Gelir gelmez bedelli yaptı, kampanyalarla milletin tüm hayır parasını topladı.. Peki borçta azalma var mı yok! Niye tüm paraları abuk sabuk yerlere harcadı.

Şimdi de basketbolu bitirdi...

Diyecek bir şey yok.

Buraya yazıyorum tarihe not düşüyorum. A.K. eninde sonunda gidecek seneye olmaz ise öbür seneye büyük başarısızlıklarla. Görünen köy klavuz istemez. Bundan şüphem yok.

Ama asıl soru yerine kim aday olacak!

2. Ben sayın Ali Koç'un davayı sahiplendiğini biliyorum,
    kaç kez canlı yayında "Bu dava bizim kırmızı çizgimizdir." demiştir.
    Tazminat sorulduğunda "Elbet bir ödeşme olacaktır." demiştir.
    Davalar çok sürer sözü ise işte bitmiyor renktaşım bitmiyor yani, sistem bize karşı.
    Taraftarın "İteni de biliyoruz, tutmayanı da" sözü de bu zaten.
    Finansal olarak kulüp batmak üzere o yüzden geç olacak anlamında konuştu Başkan seçime girerken.
    Bedelli yapmazsan kulübe para sokamıyorsun,
    açıktan para da veremiyorsun, sponsor bile belli bir rakama kadar olabiliyorsun,
    misal geçen sene 100 TL ise sponsorluğun 125 TL yapabiliyorsun,
    bunun için UEFA 20-25 bin kişi sanırım bağış yapmalı ki sizinkini de kabul edelim dedi.
    O sebeple Başkan 1 TL de olsa yardım edin dedi, ki kişi sayısı tamamlansın.
    Gerçek şu ki renktaş, bu ortamda Ali Başkan'ın yerinde kim olsa bu işlere girmez.
    Alırdı locasını, ederdi yardımını, alırdı basket kombinesini, hafta sonu maç keyfi yapardı.
    Dile kolay Türkiye'nin en köklü ve varlıklı ailelerinden birine mensupsun,
    hakem eskisi sana sallıyor, gazeteler hakkında olumsuz yazıyor. Bu yönden takdire şayan.
    Borç hususu evet başarısız transferler sebebiyle çok düzelmedi, ancak yanlış bilmiyorsam,
    döviz borçlarını TL'ye döndürdükten sonra kur etkisi ile döviz olarak borçlar azaldı.
    Tek sıkıntıları gerçekten finansal hamle yapacakları enstrümanları çok fazla yok.
    Evet katılıyorum bu sene şampiyon olamazsa kongrede çok zorlanır,
    muhalif olarak Sadettin Bey (Saran) çıkabilir diye düşünüyorum.
    Ancak ben böyle bir dönemde elini taşın altına koyduğu için Ali Başkanı desteklerim. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Blackk Yazıyı Oku
    Ben sayın Ali Koç'un davayı sahiplendiğini biliyorum,
    kaç kez canlı yayında "Bu dava bizim kırmızı çizgimizdir." demiştir.
    Tazminat sorulduğunda "Elbet bir ödeşme olacaktır." demiştir.
    Davalar çok sürer sözü ise işte bitmiyor renktaşım bitmiyor yani, sistem bize karşı.
    Taraftarın "İteni de biliyoruz, tutmayanı da" sözü de bu zaten.
    Finansal olarak kulüp batmak üzere o yüzden geç olacak anlamında konuştu Başkan seçime girerken.
    Bedelli yapmazsan kulübe para sokamıyorsun,
    açıktan para da veremiyorsun, sponsor bile belli bir rakama kadar olabiliyorsun,
    misal geçen sene 100 TL ise sponsorluğun 125 TL yapabiliyorsun,
    bunun için UEFA 20-25 bin kişi sanırım bağış yapmalı ki sizinkini de kabul edelim dedi.
    O sebeple Başkan 1 TL de olsa yardım edin dedi, ki kişi sayısı tamamlansın.
    Gerçek şu ki renktaş, bu ortamda Ali Başkan'ın yerinde kim olsa bu işlere girmez.
    Alırdı locasını, ederdi yardımını, alırdı basket kombinesini, hafta sonu maç keyfi yapardı.
    Dile kolay Türkiye'nin en köklü ve varlıklı ailelerinden birine mensupsun,
    hakem eskisi sana sallıyor, gazeteler hakkında olumsuz yazıyor. Bu yönden takdire şayan.
    Borç hususu evet başarısız transferler sebebiyle çok düzelmedi, ancak yanlış bilmiyorsam,
    döviz borçlarını TL'ye döndürdükten sonra kur etkisi ile döviz olarak borçlar azaldı.
    Tek sıkıntıları gerçekten finansal hamle yapacakları enstrümanları çok fazla yok.
    Evet katılıyorum bu sene şampiyon olamazsa kongrede çok zorlanır,
    muhalif olarak Sadettin Bey (Saran) çıkabilir diye düşünüyorum.
    Ancak ben böyle bir dönemde elini taşın altına koyduğu için Ali Başkanı desteklerim. YTD
    Sn Blackk, Aydınlatıcı cevabınız için teşekkürler. Evet, A.K ciddi anlamda elini taşın altına koydu ama sosyal medyanın çok etkisinde, ayrıca çok profesyonelce çalıştığını düşünmüyorum. Hayırlısı...

4. Basketbol hocasının gidişi ve oradaki kaynak küçülmesi futbola yapılacak yatırımların hedeflerin öncülüğüdür

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar olumsuzluğa rağmen 10 liranın altına kesinlikle getirmiyo , ulan helal olsun sana be...

6. tavangeldi

7. deli mal aldilar

8. Arkadaslar tavan oldugunu yeni gordum. Bir haber ya da bir gelisme mi var? Tesekkurler

Sayfa 202/753 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •