Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Arkadaşlar bizde iktidar muhalefet falan yoktur ,20 yıl önce bir takım geldi iktidarı ile muhalefeti ile memlekete bir şekil yaptı,şimdi bambaşka bir takım gelecek iktidarı ile muhalefeti ile başka bir şekil yapacak da sonuç çok değişmez.Aslında hepsi sahibinin sesi fazla üzerinde durmaya değmez.Chp ye iktidar görevi verilirse aklınız şaşar akp yüzde 10 a düşer,öyle akıllıca işler yaparlar, dolar 15 e bir haftada gider,borsalar dağılır sistem çöker,millete ya imamoğlu ya kaos denir akp yüzde 10 bile alamaz,yeter ki o karar verilsin,bunun olmuşu zaten var ve 20 yıldır iktidarda.3 aylık parti yüzde 32 oyla çoğunluğu ele geçirdi ve o gün bugündür bambaşka bir ülke olduk.İmamoğlunun istanbul seçiminde hayretler içinde kaldım 20 yıldır ilk defa chp tek hatasız kampanya yürüttü,sandıklarda oylar çalınmadı falan.E madem yapabiliyordun 20 yıldır neden yapmadın.Reise ve akp ye kızanlar artık kızmalarına gerek yok onlar bitti artık türkiyenin geleceğinde ne akp var ne reis.Reis devam edecek olsa babacan ve davutoğlu asla parti kurmazlardı.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bizde iktidar muhalefet falan yoktur ,20 yıl önce bir takım geldi iktidarı ile muhalefeti ile memlekete bir şekil yaptı,şimdi bambaşka bir takım gelecek iktidarı ile muhalefeti ile başka bir şekil yapacak da sonuç çok değişmez.Aslında hepsi sahibinin sesi fazla üzerinde durmaya değmez.Chp ye iktidar görevi verilirse aklınız şaşar akp yüzde 10 a düşer,öyle akıllıca işler yaparlar, dolar 15 e bir haftada gider,borsalar dağılır sistem çöker,millete ya imamoğlu ya kaos denir akp yüzde 10 bile alamaz,yeter ki o karar verilsin,bunun olmuşu zaten var ve 20 yıldır iktidarda.3 aylık parti yüzde 32 oyla çoğunluğu ele geçirdi ve o gün bugündür bambaşka bir ülke olduk.İmamoğlunun istanbul seçiminde hayretler içinde kaldım 20 yıldır ilk defa chp tek hatasız kampanya yürüttü,sandıklarda oylar çalınmadı falan.E madem yapabiliyordun 20 yıldır neden yapmadın.Reise ve akp ye kızanlar artık kızmalarına gerek yok onlar bitti artık türkiyenin geleceğinde ne akp var ne reis.Reis devam edecek olsa babacan ve davutoğlu asla parti kurmazlardı.
    İmamoğlu nun proje olduğu çok belli. Sen gidicen kimsenin pek bilmediği Beylikdüzü belediye başkanını alacan, AKP nin iki numarası ile seçime sokacan ve kazanacak…

Bu adam akp nin başarısının arkasındaki adamlardan.İyi partiye geçişi çok ama çok önemli.Aslında muhalefet olabilecek en akıllı işi yapıyor cumhurbaşkanı adayını açıklamıyor,hatta bana göre ters manyel veriyor.İmamoğlu veya mansur aday olmuyacak diyorlar.E son anda biz karar verdik imamoğlu dur adayımız derse iktidar ne yapacak.Çok ama çok akıllıca işler yapılarak iktidar artık yavaş yavaş bitiriliyor.Yeni bir döneme giriyoruz ,biliyorum inanmak zor ama akp siz ve reisin olmadığı bir döneme giriyoruz.Hayırlısı diyelim artık.Ben sedat peker bile seçim öncesine hazırlanıyor,el altında reisle hesaplaşma videosunu çekmiş bekletiyordur diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    İmamoğlu nun proje olduğu çok belli. Sen gidicen kimsenin pek bilmediği Beylikdüzü belediye başkanını alacan, AKP nin iki numarası ile seçime sokacan ve kazanacak…
    Proce olup olmadığını bilmem ama, Milyonali yıpranmış bir yüzdü, kaybedeceğini bile bile Izmir belediye seçimlerine sokmaları hatalıydı, atıyorum başka isimde olabilir, Ömer Çeliğin kazanma şansı daha çok olurdu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Bugünkü gelişmelere rağmen, US10Y yapıyı tamamlıyor, bir bacak 'en azından' eksik olmalı demiştik.

Esas mevzu bunun dönüşüyle senkronize olacak, flatsa tabi, yıl sonuna kadar aşağıya yönelecek. İşte o zaman DXY nolur hiç bir fikrim yok, çünkü dipten yukarı doğru hareketleri 'resmen' flat da sayılabiliyor, hatta motive saymak zorlama bir bakış açısı, meali DXY'de dip oluşmama ihtimali, altın yani...YTD

Adam coşmuş verip veriştiriyor.
    60 bin kişi izliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir:

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

İbinatör : 8,8969

Yavaşaktör : 10,2831

Dellendi sabah sabah.

Küfür ettirecekler.

Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz