Sayfa 2043/2369 İlkİlk ... 1043154319431993203320412042204320442045205320932143 ... SonSon
Arama sonucu : 18951 madde; 16,337 - 16,344 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Emrah Canan
    @orlandooo30
    Yahudiler dilimizi yasaklamadi, köylerimizi yakmadi, şehir isimlerimizi değiştirmedi, insanlarımızı diri diri yakmadi, cenazelerimizi bir hafta yerde bekletmedi
    𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
    @mufidyuksel
    ·
    20 Kas
    Hadi oradan defol. Bozuntular.
    ARahim Brusk
    @ArahimBrusk
    ·
    20 Kas
    @mufidyuksel adlı kişiye yanıt olarak
    Sen Kürt değilsin araplaşmış bir eziksin
    @mufidyuksel
    ·
    20 Kas
    Ezik olan siz goyimlersiniz.
    .........................
    @erefefik

2. Bu adam var ya bu adam, Urus'a füze atıyor bu adam...
    @erefefik

3. duk duk urar yüreğim seni görsem...
    @erefefik

4. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    4s
    Rusya’nın İngiltere Büyükelçisi:
    •İngiltere savaşa doğrudan dahil olmuştur.

İngiltere Genelkurmay Başkan Yrd:
    •İngiliz ordusundan bu gece Rusya ile savaşması istenirse, bu gece savaşırız.
    Ek olarak, Ukrayna'nın Kursk'ta son saldırısında Kuzey koreli bir general hayatını kaybetmiş.
    @erefefik

5. Biraz önce, Usiler İsrail'e balistik fırlatmışlar. Epimiz Usi'yiz.
    @erefefik

6. 𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
    @mufidyuksel
    ·
    10d
    Sosyal Medyada bana saldıran Türklere ve Kürtlere

"İslâm'a, Hz. Peygamber (S.A.V)'e Sadakat Şerefimizdir".
    Kourdestān
    @XusrewKey
    Müfit Yüksel bu sefer peygamberin arkasına saklanıyor. Peygamber'i rahat bırak. Peygamberin bu mesele ile alakası yoktur.
    Sen Kürtleri, turklerin ve Arapların hizmetçisi yapmak istiyorsun, sana karşı çıkanlara İslam düşmanı diyorsun.
    Müfit sen karikatüral ve gülünç birisin.
    @mufidyuksel
    ·
    12d
    Hadi oradan satılık Siyonistperver !
    Müfid Hoca'ya saldıranın profil resmi:

@erefefik

7. Haber İsrael🎗️🇮🇱🎗️
    @ShemaNews
    FIKRAAAA
    Roma'da dünyaca ünlü Sent Pietro kilisesi'nde büyük bir pazar ayini... görkemli bir dinsel tören varmış Papa bile katılmış. Koskoca meydan mahşer yeri gibi kilisenin içi de dışı da tıklım tıklım. Bu arada kilise kapısında iki adam özellikle dikkati çekiyor. ikisinin de boynunda kocaman birer levha asılı. Birinde "ben koyu bir hristiyan'ım, lütfen bana yardım ediniz " yazılı. Ötekinde ise sadece " ben koyu bir Yahudi'yim" yazıyor. Tabii ki kiliseden çıkanlar hristiyan olduğunu ifade eden adama yanaşıyorlar ve ellerini ceplerine atıp cömertçe bir şeyler veriyorlar. Yahudi olduğunu ifade eden adamda ise siftah yok. Bu arada kiliseden çıkan iyi niyetli biri "Yahudi'yim " yazısı taşıyana sokuluyor.
    - " Bana bak kardeş " diyor , "dürüstlük iyi bir şey, ama binlerce hristiyan kiliseden çıkarken senin Yahudi olduğunu böyle aleni olarak ifade etmen kanımca hiç de akıllıca bir hareket değil. Bak kimse sana para da vermiyor zaten. Bence çıkar o yazıyı boynundan ve git buradan." deyince, boynunda "Yahudi'yim" yazılı adam "Hristiyanım" yazılı olana dönüp seslenir:
    - Heey salamon! herife bak be, gelmiş bize ticaret öğretiyor.
    @erefefik

8. Dr.Tunç Taşbaş 🇹🇷
    @DrTasbas
    Bugün meclisteki olaydan sonra aklıma Deli Halid Paşa geldi...

Deli Halid Paşa (Ardahan milletvekili Halit Karsıalan), Kafkasya'dan Ankara'ya gönderdiği altınların akıbetini sorar.

Sonrasında Atatürk'ün yakın ekibinden CHP milletvekili Ali Çetinkaya (Kel Ali) tarafından ya da rivayet başka bir CHP'li vekil tarafından MECLİSTE silahla vurulur. 5 Şubat 1925.

Hastaneye kaldırılmaz. 5 gün boyunca MECLİSTE bir odada bekletilir. Ölür. Bu "sayede" konuşamaz.

Meşru savunma denilerek öldürenlere soruşturma açılmaz.

Eşkiyalık genlerle geçiyor muhtemelen...

https://dergipark.org.tr/tr/download...le-file/357323

@erefefik

Sayfa 2043/2369 İlkİlk ... 1043154319431993203320412042204320442045205320932143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •