Sayfa 206/1000 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yaptiginiz hakaretler insani taraf olmaya itiyor, siz de bundan nemalaniorsunuz sonucta demi kime ne anlatiorum. Memlket karissin dolar artsin cepler dolsun, sevmedikleriniz ulkeyi terk etsin, siz onlarin yaptiklarina konun, ulkede keyif surun. Tipki onlarin yaptigi gibi bole devam etsin. Savaslarin neden kacinilmaz oldugunu simdi anladim, bu ulkedeki insanlar baska turlu akillanmicak. Herkese girmesi lazim, yoksa birbirine dusmanliga devam

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepimiz el birliği ile bu günlere getirdik bir şekilde... Ama dur demek için daha geç kalmamak gerekir... Hoş olmayan tavırlar sergileyen dostlarında kesinlikle içtenlikle yaptığını sanmıyorum... Bugün burda atışan insanlar doğruyu güzeli bulunca barışır... Eğitimi düzeltelim, hatalarda diretmeyelim... Kötüye kötü deme seçeneğimiz var... Şu an ekonomi kötü ve cidden birbirine bilenmiş iki % 50 var ve birbirlerine yardım etmek istemiyorlar... Bunu yaratanlara prim vermeyelim... yoksa bu ülke başaramaz...

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vermis mehteri hakikaten, ben bile gazaya cikacaktim, az daha!
    bazen tam kabullenir gibi oluyor sonra yine inkar modunu açıp gazı veriyor.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Yine aynı şey oldu. Deli kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz.
    Akıllı kuyuya taş atsın deli oyalansın.
    CPA kafan çok karışık belli.
    Allah zihin açıklığı versin.
    Oku bol bol oku. Ordan burdan duyduklarını harmanlayıp bir araya getiremediğin kelimelerle bir şey anlatamıyorsun zaten.
    Bu sayfa sana büyük geldi. Seni aştı.
    Zihnin daha karışmadan hadi git.

4.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Ole bi zamanda yazdikki dolarcilara girmis ondan mi acaba bu gerginlik, yarin ovp sonrasi dolara dalinir mi

Arkadaş kim olursan ol , önce imla kurallarını öğren. Mahalle berberinde konuşur gibi yazma lütfen foruma .

Aklın yolu bir ben zaman zaman akp li olduğun u düşündüğüm insanlarla bu forumda tartışıyorum.Daha açık açık kanal istanbul zihnisinir projesidir yapılmamalı yanlıştır diye açık açık yazanını görmedim.Hep reisle terse düşmeyelim derdi,olur da kanal istanbul kararı alınırsa terste kalmayalım şimdi yazdıklarımızı yemiyelim derdi.Bu zihniyetlerle bir noktaya gitmek,uzlaşmak zor tabi.

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Ole bi zamanda yazdikki dolarcilara girmis ondan mi acaba bu gerginlik, yarin ovp sonrasi dolara dalinir mi

genelde milleti fırçalarım havlasın havlasın gitsinler derim.

muhatap almayayayım önünden ye diye ses etmiyordum ama
    bu laf bana geldi yok yanılıyon bana giren çıkan yok sen sana girenden bi ahbersin çıkarmanda zor olacak gibi
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yaptiginiz hakaretler insani taraf olmaya itiyor, siz de bundan nemalaniorsunuz sonucta demi kime ne anlatiorum. Memlket karissin dolar artsin cepler dolsun, sevmedikleriniz ulkeyi terk etsin, siz onlarin yaptiklarina konun, ulkede keyif surun. Tipki onlarin yaptigi gibi bole devam etsin. Savaslarin neden kacinilmaz oldugunu simdi anladim, bu ulkedeki insanlar baska turlu akillanmicak. Herkese girmesi lazim, yoksa birbirine dusmanliga devam

Bu kriz umarım sadece AKTROLLERE ve AKP ye oy verenlere uğrar ve batırır. Diğerleri kurtulur...AMİN inşallah...Allahım duy sesimi...

Ben bizi bu duruma düşüren dış iç farketmez kim sebep oluyorsa ana avrat küfür ediyorum gece gündüz...AMİN...

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku

Koyduk mu diye sevinç naraları atarken siz, reisiniz nasıl koydu size. Bunu düşün sen önce.
    Dolar düşmüşmüş. Akıl yoksunu seçimden önce dolar 4.50'ydi.
    Hadi uykuya devam et sen.
    Dengesiz adam. Bir yalana bir de ak gerzeklere tahammül edemiyorum.

Sayfa 206/1000 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •