Sayfa 206/1001 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

İng den fon saat kaça kadar alınıyor

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hangi Bankadan Alıyorsunuz?
    Garanti Bankasında, Alternatif de Böyle Bir Uygulama Yok Sadece Fiyat Girerseniz Dediğiniz Oluyor, Adet Girişinde Zaten Fiyatı Kendin Veriyorsun.
    Halkbanktan alıyorum. Tefaşı da aradım Fiba portföyü de aradım. Söz gelimi 100 liralık almak istiyorsanız 77-78 liralık alabiliyormuşsunuz.
    Aslında Tefaş bunu sadece valörlü tip fonlarda uygulamak için başlatmış. Ancak likit fonlara heralde istisna getirmeyi unutmuş.
    Kalan bloke 13:30 dan sonra çözülüyormuş. Onun %80 i ile de ertesi gün alabiliyormuşsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İng den fon saat kaça kadar alınıyor
    TEFAS Fonu İse 13:30
    Kendi Bankanın İse 16:00 Olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Halkbanktan alıyorum. Tefaşı da aradım Fiba portföyü de aradım. Söz gelimi 100 liralık almak istiyorsanız 77-78 liralık alabiliyormuşsunuz.
    Aslında Tefaş bunu sadece valörlü tip fonlarda uygulamak için başlatmış. Ancak likit fonlara heralde istisna getirmeyi unutmuş.
    Kalan bloke 13:30 dan sonra çözülüyormuş. Onun %80 i ile de ertesi gün alabiliyormuşsunuz
    Şimdi Anlaşıldı Durum Geçen Vakifbank Da Yapmış Başka Arkadaşlara Aynı Durumu, Halkbank in Hatası Bu
    Başka Bankadan Alırsanız Dediğim Şekilde Sorun Olmaz.

Garanti Bankası Varsa Deneyin Görürsünüz.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Şimdi Anlaşıldı Durum Geçen Vakifbank Da Yapmış Başka Arkadaşlara Aynı Durumu, Halkbank in Hatası Bu
    Başka Bankadan Alırsanız Dediğim Şekilde Sorun Olmaz.

Garanti Bankası Varsa Deneyin Görürsünüz.
    Hımm şaşırmadım. Her şeyi leşti. Bir de bu durum çıktı o zaman. Peki hocam bir şey soracagım. Benim en tkaıntılı olduğum mevzu kesintiler.
    Stopaj ya da MKK kesintilerini demiyorum ama, garantinin kendine özel yatırım hesaplarından kestiği bir hesap işletim ucreti vs. var mı ?

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yok hocam adetli girerseniz de yapıyor. Tefaşı aradım tefaş üzerinden tüm alımlarda bu %20 kuralı uygulanıyormuş maalesef. Ama ertesi gün kalan bakiyenin %80i ile yine alabiliyormuşsunuz
    Ziraat ten fil 1 ay önce almak isterdim 20 bloke yapiyordu ama sorun degil bence

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hımm şaşırmadım. Her şeyi leşti. Bir de bu durum çıktı o zaman. Peki hocam bir şey soracagım. Benim en tkaıntılı olduğum mevzu kesintiler.
    Stopaj ya da MKK kesintilerini demiyorum ama, garantinin kendine özel yatırım hesaplarından kestiği bir hesap işletim ucreti vs. var mı ?
    Hayır Bulunmuyor Hatta Normal Mkk Komisyonları Bile Kesilmiyor Nedense
    Ayrıca Ekstre Gönderim Tercihini Mail Yapın Zaten Açarken Sorar.

8.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ziraat ten fil 1 ay önce almak isterdim 20 bloke yapiyordu ama sorun degil bence
    Sorun Shangil Senin Paranı Bloke Niye Koyuyor Sanki Valörlü Fon Alıyor Gibi...

Sayfa 206/1001 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •