Sayfa 206/1004 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Şimdi nedir

Tedbir kuldan taktir allahtan demişler.

Ama şuanda sanal savaş, kimsayal savaş, bel altı savaşların içindeyiz. Tedbirimi alıyorum..

Eşim vuruldu. Ama mecbur hissetiği için...

Geçenlerde bir bankacı arkadaşımızla konuşuyorum. Üstü kapalı tehdit şeklinde aşı vurulun yoksa çıkartırız demek istemişler

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    git köprüden atla o zaman...nasılsa ölüm allahın emri...vaktin gelmemişse ölmezsin...
    Söz konusu tarihler arasında tespit edilen 1,168 vaka arasındaki 555 hastanın 16 yaş üstü olduğu ve bu kişilerden 437'sinin daha önce iki doz aşıyı da olduğu ortaya çıktı. İsrail Sağlık Bakanlığına göre iki doz tam aşıyı yaptırmış olanlarda oluşan bağışıklığın azalması konusu şu an inceleniyor.

israildeki geçen haftaki durum. maskeleri rafa kalkmışdı.... yeniden maske takma zorunluluğu geldi

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Şimdi nedir

Tedbir kuldan taktir allahtan demişler.

Ama şuanda sanal savaş, kimsayal savaş, bel altı savaşların içindeyiz. Tedbirimi alıyorum..

Eşim vuruldu. Ama mecbur hissetiği için...

Geçenlerde bir bankacı arkadaşımızla konuşuyorum. Üstü kapalı tehdit şeklinde aşı vurulun yoksa çıkartırız demek istemişler
    teyze sen başlık açmayı bırak, böyle yazmamalısın bile. o bahsettiğin aşı milyar dolar harcanarak bulundu.

sen hiç vurulma.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aşı zaten hastalıktan %100 korumuyor...yani aşı olanlarda hasta oluyor bunu aşı firmaları inkar etmiyor ki....aşı hastalığı daha hafif atlatmaya ve ölüm riskini azaltmaya yarıyor...söylenen bu...bilemiyoruz...

Söz konusu tarihler arasında tespit edilen 1,168 vaka arasındaki 555 hastanın 16 yaş üstü olduğu ve bu kişilerden 437'sinin daha önce iki doz aşıyı da olduğu ortaya çıktı. İsrail Sağlık Bakanlığına göre iki doz tam aşıyı yaptırmış olanlarda oluşan bağışıklığın azalması konusu şu an inceleniyor.

israildeki geçen haftaki durum. maskeleri rafa kalkmışdı.... yeniden maske takma zorunluluğu geldi

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    teyze sen başlık açmayı bırak, böyle yazmamalısın bile. o bahsettiğin aşı milyar dolar harcanarak bulundu.

sen hiç vurulma.

Saygılar teyzen
    Son düzenleme : baba_baskan; 04-07-2021 saat: 21:56.

6. Almanyada nüfusun %60 civarı ilk dozu bitirdi, bunun içinde yarıdan fazlası da ( %40 civarı) 2. Dozu oldu. Orada da aşı karşıtları var ama yanlış bilgi vermeyelim.

Ben de ilk dozu oldum 2. Bekliyorum biontek, ailemde herkes oldu ( yaşlılar sinovac gençler biontek ) herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Kuzenim yoğun bakımda covid atlattı, halini görmüş olsa idiniz şu yazdıklarınızı 20 30 50 kere düşünür öyle yazarsınız, koşa koşa oldu o da aşısını.
    ben aşı olmamayı tercih edenlerdenim

ölüm allahın emri.. ne bir sn önce nede bir sn sonra

şuan aşıların güvenilirliğini ispatı yok. sürü psikolojisi...

Almanyadaki aşılanma oranı %15 leri geçmediği halde. tüm dünya aşılanmak için sırada..... Garip değil mi sizce ?

Neden kendi aşılarını kendi milleti vurulmuyor...

Aşıyı bulanlar türk diye boykotmu yapıyorlar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,269
    Biontek 1 ve 2 inci aşıyı oldum.ikinciyi olalı 1 ay kadar oldu.sıkıntı olmadı. Bu arada parasız oldum.avrupada olduğu gibi 100 € vermedim .[emoji846]
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aşı oldum çok isteyerek değil ama olduk işte...biontech...şimdilik bişey yok ağrı falan yok...eşim 3 gün önce oldu o feci kol ağrısı çekti önce aşı olduğu kol sonra diğer kola bugünde sırtına vurdu ağrı...

bilmiyom inşallah ileride yan etki falan yapmaz bize...
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

baba baskan nikli kişi; bu yazdıklarınızı tüm Türkiye Cumhuriyetinde ki bir çok insan okuyor.Ben derim ki;bilim ve Sağlık Bakanlığımızdan ve Kıymetli doktorlarımızın izinden tereddütsüz şaşmayalım.
    BEYNİMİZDE ve VÜCUDUMUZDA oluşacak YAN ETKİLERİ İSPAT EDER MİSİN? YTD

Sayfa 206/1004 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •