Sayfa 206/256 İlkİlk ... 106156196204205206207208216 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz hocam,
    Temmuz'un ilk haftalarında firmanın kapasite arttırımı yeni bitti. Etkilerini ilk 3.çeyrek bilanço döneminde göreceğiz.
    Ama asıl verimli çalışma 2024 yılında yaşanacaktır.

Bunun yanında firma Romanya'ya yatırım kararı da aldı. Belli bir fon ayırdı onun projesi yavaş yavaş yürüyor.
    Romanya tesisi herhalde 2024 yılı içerisinde biter. (Tahmini bilgi verilmedi)

Firmanın yatırım planları arasında ABD'ye üretim tesisi kurma ve Türkiye'de Hücre üretim tesisi kurma gibi planlarda var.
    Onlar için henüz resmi bir karar alınmadı.

Özetle 2025 yılına kadar firmanın takvimi bayağı dolu.
    Ben şahsen halka arzdan bu yana elimde tutuyorum. Enaz 2025 yılına kadar da elimde tutmayı planlıyorum.
    Belki çok daha uzun yıllar tutarım şimdiden bir şey söylemek zor.

1 hafta önce kağıda girdiyseniz bu sıralar biraz hızlı yürüdük dikkatli olmanızda fayda var.
    Bu arada firmanın son yatırımcı sunumunu mutlaka okuyun. Orada birçok detaylı bilgiler var.
    Teşekkürler Rj16 hocam,hoş buldum.
    İlk kez Ereğli ve Ttrak gibi çok sağlam denilen hisselerimin yaklaşık yarısını satıp enerji hissesi aldığım için haliyle biraz tedirgin oluyorum.Ama değişim yaptığım geçen haftadan bu yana yaklaşık yüzde 18 kârdayım.Tabi geleceği bilemiyoruz.O yüzden şu anda aklımda olan şey acaba ne zaman Gesan ve Alfasların yüzde 25-50 sini satıp tekrar Ereğli,Ttrak alsam.Bunu düşünürken şunu da düşünüyorum,ya erken satıp yine kârdan zarar edersem.İnsan kararsız oluyor finansal emekliliğini sağlamasını umduğu,kendine göre yüklü para bağlı olunca.

Bilgilerini paylaşan tüm ortaklara teşekkür ederim.Paylaştığınız değerli bilgileri okumaya devam edeceğim,hissede kaldığım,ömrüm yettiği sürece.

Sağlıklı, huzurlu,az stresli,bol kazançlı günler dilerim hepimize.

2.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/alioglukaan/stat...66370941337601

Yeni fabrika için yapılacak GES kurumu ile ilgili ÇED süreci bugün başlamış.
    Hocam burası tam net değil bende, bizim kapasite arttırımı yaptığımız kendi fabrikamızın üstüne yapılacak paneller mi bunlar?

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Hocam burası tam net değil bende, bizim kapasite arttırımı yaptığımız kendi fabrikamızın üstüne yapılacak paneller mi bunlar?
    Afyonda daha önce satın alınan araziye yapılacak. Yaklaşık 190 bin m2 araziye 30 bin panel yerleştirilecek.

Yeni Fabrika Kırıkkale Organize Sanayide.
    Kırıkkale de ki Fabrikanın üstünede ayrıca yapılacak ama o bu ÇED e dahil değil sanırım. Belkide onun için Çed gerekmiyordur o kısmı bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Rj16 Yazıyı Oku
    Afyonda daha önce satın alınan araziye yapılacak. Yaklaşık 190 bin m2 araziye 30 bin panel yerleştirilecek.

Yeni Fabrika Kırıkkale Organize Sanayide.
    Kırıkkale de ki Fabrikanın üstünede ayrıca yapılacak ama o bu ÇED e dahil değil sanırım. Belkide onun için Çed gerekmiyordur o kısmı bilmiyorum.
    Cevabınız için çok teşekkürler. Benim anladığım projeyi yapan masfen inşaat panelleri bizden alacak. Bunun bedeli ile ilgili firma daha önce bir duyuru yapmış mıydı, ben hatırlamıyorum. Ayrıca, 30 bin adet panelin yaklaşık ne kadarlık bir satış olduğu ile alakalı bir fikriniz var mıdır?
    Fazla soru sordum kusura bakmayın.
    Tekrar teşekkürler

5. selamlar,
    sn acemi sayesinde araştırmaya başladım bu kagıdı, ufak ufak giriş yapıyorum buraya.

6.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Cevabınız için çok teşekkürler. Benim anladığım projeyi yapan masfen inşaat panelleri bizden alacak. Bunun bedeli ile ilgili firma daha önce bir duyuru yapmış mıydı, ben hatırlamıyorum. Ayrıca, 30 bin adet panelin yaklaşık ne kadarlık bir satış olduğu ile alakalı bir fikriniz var mıdır?
    Fazla soru sordum kusura bakmayın.
    Tekrar teşekkürler
    Toplamda 14 Milyon Dolarlık anlaşma.
    Bunun yarısı panellerin maliyeti olarak Alfasa geri dönecek.
    Rakamın içinde arazi maliyetide var iş bitiminde arazi Alfas'ın mülkiyetine geçecek.

Detaylar daha önce açıklanan KAP'da var. Linki paylaşıyorum.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1084808

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    selamlar,
    sn acemi sayesinde araştırmaya başladım bu kagıdı, ufak ufak giriş yapıyorum buraya.
    Hoş geldin hocam.

8. alfas hayatımın hatasısın 1325 lot 408 liradan sattım 260 a gelirsen alırım diye sonra gittim başka bir tahtada ömrüm çürüdü
    kıymetini bilemedim şu an ancak 150 lot alabiliyorum sabırsızlık, her dakka ekrana bakmak çok kötü

Sayfa 206/256 İlkİlk ... 106156196204205206207208216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •