Originally Posted by Webster Bulgaria Tam bugday aliyoruz ustad en sagliklisi drgil mi? Bugday gdo lu degilse iyidir Siyez populer bu ara Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Guneysu ustat tatilde ortami bos bulmayin bu arada o yokken tengri de gelmedi basliga kesfedemedi mi acaba Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ustad tut kulagindan getir sen bu isi iyi beceriyorsun 😃😃😃
Originally Posted by Webster Nasil reklammi var ne zaman reflesh atsam cikiyor ustad Hiç görmedim şimdiye kadar, demek bu adama reklam yapmaya değmez diyorlar.
Originally Posted by myfinans Ekmeğin hiçbir türü sağlılklı değil artık maalesef. Ekmeksizde yemegin tadi olmuyorki
Originally Posted by Webster Bulgaria Tam bugday aliyoruz ustad en sagliklisi drgil mi? Tam buğday filan geçsinler türkiye de hiç bir fırın glutensiz un kullanamaz pahalı olduğu için. Tam bugday dediğiniz ekmek de beyaz un, mısır, kepek filan karışık...
Originally Posted by myfinans Hiç görmedim şimdiye kadar, demek bu adama reklam yapmaya değmez diyorlar. Yada beni ky goruyorlar 😃😃😃
Bankaciya bak sen peynir muhabbeti istiyordu. Ekmek muhabbetine cevirdik kacti Karni tok herhalde
Originally Posted by admustafa Ne güzel peynir muhabbeti dönüyordu PPF konusunuda buraya taşıdık iyi mi sn admustafa PPF başlığında bir arkadaş bileşik faiz varmı fonlarda demiş, bi bakıp izah edin isterseniz, konu önemli bende merak ediyorum çünkü.
Forum Rules
Yer İmleri