Sayfa 207/993 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,771
    Büyük şehirlerde taşralara göç hazırlığı var gibi,okulların kapanmasını bekleşiyorlar,benim izlemim bu yönde,edindiğim bilgilere göre halk çok bunaldı zamlardan,gün aşırı zamlardan,fırsatçılarda çok türedi,örneğin evini kiraya verenlerde bu olay tavan yapmış durumda,yani %100-200 zam yapmak isteyeni bilirim,tartıştınmı çık git diyor bedavaya duruyorsun diyorlar,adamın geliri yok zamı yok ne olacak ?,düşünün büyük şehirlerin birden %25 boşalması ne demek ?,valla kiralık ev ilanları tavan yapar gibi,bir o kadarda satılık ev ilanları,zamanında bu yaşandı içte ve dışta !!!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben üniversite bitirmiş,matematikten bilmem kaç neti olan adamlara üç yıl önce şunu anlatırken zorlanmıştım.Yahu hakiki enflasyon yüzde 70 olsa devlet yüzde 20 açıklasa arada yüzde elli alım gücü kaybın olur,yani maaşın 10 binse aslında gelecek yıl 12 bin olsa da alım gücü olarak bu günkü dünyanın rakamları baz alınırsa 5 bin liralık bir adam olursun,iki yıl daha böyle dayak yersen fakir biri olur çıkarsın.Koca koca adamlar yüzüme inanmaz ifadelerle bakıyorlardı.Tabi yirmi bin ,otuz bin eve eş maaşı dahil girince alım gücünün düşmesi falan teorik geliyordu,alın işte o günler geldi.Kaldı ki bu tsunami burda durmaz dediğim hadise en az beş yıl daha devam eder.Ben sri lanka ,lübnan benzeri şeyler olabilir diye düşünüyorum.
    Oturduğu evin sahibi değilse, bu sene sonunda kıytırık bir daireye (Bizansta) 4 bin gayme kira öderken ev sahibi 7 bin gayme kira isteyince ve A.A. yakın plan görünce, sizden benden daha iyi anlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. 'gene' erken seçim mi oluyor muş ?
    kasım/aralık ta haziranaydı.. ensesi kalınlar yazardı..
    haziran geldi kasım oldu...
    kasımda da 2023 haziran olur..
    aa bir bakmışız salgın 2.0/jeopolitik/iç güvenlik
    2023 kasım olmuş
    2024 haziran olmuş..

havuçla spekülasyon yapılıyorsa
    sırta binen inmez...
    Memento mori

4. seçimin ertelenme şartı başka bir devletle savaş halidir.

Sağlık bakani : Vaka sayıları arka arkaya üç gün 1.000’in altında gerçekleşti. Toplu taşıma araçlarında maskeleri istersek çıkarabiliriz. Yol maskesiz daha kısa!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Güzel flood

Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    seçimin ertelenme şartı başka bir devletle savaş halidir.
    Kriter var mı ?
    Yoksa eyyy xxx ile deklarasyon kâfi mi?
    Memento mori

8. Savaş sebebiyle yeni seçimlerin yapılmasına imkân görülmezse, Türkiye Büyük Millet Meclisi, seçimlerin bir yıl geriye bırakılmasına karar verebilir.

Geri bırakma sebebi ortadan kalkmamışsa, erteleme kararındaki usule göre bu işlem tekrarlanabilir.

https://www5.tbmm.gov.tr//develop/ow...ekrarlanabilir.

Sayfa 207/993 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •