Sayfa 208/1004 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hiçbir aşıda %100 koruma yoktur. Aşı sizin yoğun bakıma yatmanizi ve entube olma riskinizi çok yüksek oranda azaltıyor. Hastalık semptomları grip gibi oluyor ve ayakta rahatlıkla getirebiliyorsunuz. Biontec yeni nesil aşı olduğu için varyantları %90 oranında koruyucudur.

Komplo Teorisi genelde gelişmemiş ülkelerde çok yaygındır Çünkü kendini sömürülmüş hisseden halk buna karşı bir refleks geliştirmiştir... zamanla gerçeklik kayboluyor ve sağlıklı düşünme ortadan kalkıyor.

Arabanızın motoru hakkında 5 tane usta aynı şeyi söylese tatmin olursunuz peki aşı konusunda Tıp dünyası %90 ittifak halinde iken hala direnmeyi anlamak bilinç değildir...

Üstelik aşı olmak sosyal bir yükümlülüğü vardır aşı olmayanlar yüzünden bu hastalık belli seviyenin altına inmez....bunun için aşı olmayanlara belli kamu hizmetlerinin yasaklanması gerektiği düşüncesindeyim...
    Birilerinin evhamı-bilimsel olmayan tutumu yüzünden ben ,ailem hasta olmamalı.Aşı yapmamanın sadece kendine etkisi olsa haklılar..bundan dolayı bulaşıcı hastalıklarda devlet daha otoriter davranmalı.

Ailemdeki herkes aşısını oldu Neden mi Çünkü Entübe sürecine kadar giden akrabalarım oldu ...Onların anlattıklarını duysanız inanın aşıya koşa koşa giderdiniz..

2.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Baba baskan, yazdıklarınız size aittir.Sözünü ettiğiniz konu hassas bir konu.İspatınız yoksa sonuçları sana ait olur .YTD
    Fikir beyan etmemin ne sonucu olabilir
    Öyle inanmış ikna olmuş
    Sana bize ne
    Aklına yatarsa yatar aklına yatmazsa geçer gidersin
    Hep bi linç hep bi ötekileştirme
    Fikir hürriyeti nedir
    Beğenmesende hoşlanmasanda başkasının bir konuda fikrini söylemesine saygı duymak hatta bu fikri beyan edebilmesi için ona yardımcı olmak ve gereken zemin koşulları sağlamak

Ters geldi dimi biraz ama hoşgörü ve insanhakları böyle bişeler sanki

Çokkısacı nikli; buyrun fikrinizi belirtin.İspatı olmayan her şey fikirse o halde atış serbest mi olsun?Sonuçları olmaz mı sizce...YTD

4.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Çokkısacı nikli; buyrun fikrinizi belirtin.İspatı olmayan her şey fikirse o halde atış serbest mi olsun?Sonuçları olmaz mı sizce...YTD
    İspatla bakalım
    Günde 14 bin kere göz kapakların açılıp kapanıyor
    Neden
    Ne gereği var ispatla hadi
    Sen ispatlasanda böyle ispatlamasanda böyle

Saçma sapan ispat vs
    Sen ispatla neden uyuyoruz
    Neden acıkıyoruz
    Neden kilo alıyoruz
    Sonsuz konu var günlük hayatta işleyen
    İspatla hepsini hadi

Haklısın beyefendi.YTD

Yılbaşından önce covit oldum , ciğerlere inmişti. 5 gün yattım bi özel hastanede. Yoğun bakımlık olmadan atlattık şükür.

Geçen hafta 1.doz biontech oldum. 2 gün yan etkisini çektim. Sol kolum önce çok ağrıdı , kaldıramadım kolumu. Daha sonra bütün kemiklerim ağrıdı. Yataktan kalkamadım. 2 gün sonra bitti şükür.

Pişmanmıyım , asla. 2.doz hatta 3.doz olmayı düşünürken bu sabah covit geçirenlere sadece 1 doz vurulduğunu bundan sonra vurulmayacağını , sistemin müsaade etmediğini öğrendim. Bu konuda şaşırdım bu duruma ama takşp edeceğiz artık.

53 yaşındayım , benimle aynı yaşta liseden 2 çocukluk arkadaşımı biri geçen Temmuz , birini de Ocak ayında kaybettim covit den. Aşı olmamayı tartışmak bile bu yüzden zul geliyor. Başına gelen biliyor olanları veya olacak olanları. Çift maske dahil o kadar dikkat etmeme rağmen hem de.

7. Herkes tercih yapar ve tercihlerinin sonucunu yaşar
    Kimse hiçbirşeyi ispatlamak zorunda değil

8. Aşılar koruyucu mudur değil midir?

Sorulması gereken soru bu değil.Otorite ne zamandan beri insan sağlığını bu derece önemsemeye başladı?

İnsan hayatı bu derece değerli ise açlıktan ölen milyonlar var bu dūnyada.O aşı bulmayı bir anda başaran ūlkeler, neden gıdaya erişimi kolaylaştırmıyor.

Ben aşı olmadım.Aşı işe yarar mı yaramaz mı sorunum bu değil.Sorunum şu ki;
    Otoritenin her dediğini şappadanak yapmak beni rahatsız ediyor.
    Akşam 22:00-07:00 arası sokağa çıkmak yasak Niye
    Hafta sonu içki satışı yasak Niye
    Hes kodu denilen hiçbir işe yaramayan bir şey olmadan hiçbir yere giriş yapamazsın Niye
    Açık havada tek başıma sokakda gezerken maske takmak zorunlu.Niye

Daha bir sūrū saçma sapan uygulamadan bahsedebilirim sonu yok.Hepimiz biliyoruz.

Tekrar söylūyorum.Pandemi var yok.Aşı işe yarıyor yada yaramıyor.Sorun bu değil.

Sorunumuz her yönden kontrol edilmek istenmemiz.

Özgūrlūk ve bağımsızlık benim karakterimdir.

Sayfa 208/1004 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •