Sayfa 208/421 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 3365 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Trump : Savaşları durduracağım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Trump:
    - Bu ABD halkı için inanılmaz bir zafer, ABD'yi yeniden "muhteşem" yapmak için büyük bir fırsat
    - Siyasi bir zafer elde ettik
    - Michigan, Arizona, Nevada ve Alaska'yı da kazanıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Günaydınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,430
    Tekrar da na cı foruma geldi,zaten forum sinek avlıyor az sinekliğimizin faydası olsun dimi ya,trampet kazandı yani faşistler,sosyalist demokratlar kazansa ne olacak klasik amerika emperyalizmin faşizanı,bizimde düşmanı,zaten bizde bir adamı var ülkenin dibini oyuyor...kriptolar uçuşta trampeti kutluyorlar,bizim borsa asansör oldu bugün,önce düşüş sonra yükseliş,8600-8800

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,430
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Trump:
    - Bu ABD halkı için inanılmaz bir zafer, ABD'yi yeniden "muhteşem" yapmak için büyük bir fırsat
    Dünyada sağ faşizanlara bir eğilim var hernedense,yakında yeni hitlerlerde hortlar,alamanlar zaten beklentide 1945 sonrası durakladığına bakmayın,birinci dünya savaşındada duraklamıştı 21 sene sonra pat diye ortaya çıkmışlardı,insanlar kanaktır çoğunun beyin yapısı gelişmediğinden,bizdede bol bulunur.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Trump:

Sarı kafalı faşist umarım ABD'de iç savaş çıkarmaz, zaten bir çok eyalet ayrılmak için fırsat kolluyor.

Eğitim seviyesi düşük yerlerden çok yoğun oy almış.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,430
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Sarı kafalı faşist umarım ABD'de iç savaş çıkarmaz, zaten bir çok eyalet ayrılmak için fırsat kolluyor.

Eğitim seviyesi düşük yerlerden çok yoğun oy almış.
    En iyi eğitim japonlarda,dünya insanının 50 sene ilerisinde,sebep dinlen işleri yoktur buda bir örnek,ilkokulda derse 4 sınıfta başlarlar,3 sene boyunca çevreyi,temizliği,doğruluğu adaleti öğrenirler,tek suçları balina avlarlar,bunu gelenek haline getirmişler.

Sayfa 208/421 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •