Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Trump : Savaşları durduracağım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump:
- Bu ABD halkı için inanılmaz bir zafer, ABD'yi yeniden "muhteşem" yapmak için büyük bir fırsat
- Siyasi bir zafer elde ettik
- Michigan, Arizona, Nevada ve Alaska'yı da kazanıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydınlar
Tekrar da na cı foruma geldi,zaten forum sinek avlıyor az sinekliğimizin faydası olsun dimi ya,trampet kazandı yani faşistler,sosyalist demokratlar kazansa ne olacak klasik amerika emperyalizmin faşizanı,bizimde düşmanı,zaten bizde bir adamı var ülkenin dibini oyuyor...kriptolar uçuşta trampeti kutluyorlar,bizim borsa asansör oldu bugün,önce düşüş sonra yükseliş,8600-8800![]()
Dünyada sağ faşizanlara bir eğilim var hernedense,yakında yeni hitlerlerde hortlar,alamanlar zaten beklentide 1945 sonrası durakladığına bakmayın,birinci dünya savaşındada duraklamıştı 21 sene sonra pat diye ortaya çıkmışlardı,insanlar kanaktır çoğunun beyin yapısı gelişmediğinden,bizdede bol bulunur.
Yer İmleri