Sayfa 209/1000 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Migros’ta biralarda %25 indirim var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Emniyet Genel Müdürlüğü : 15.03.2019 tarihinde Yeni Zelanda’da Cuma namazı için toplanan Müslümanlara yönelik yapılan terör saldırısında 49 Müslümanın şehit edildiği, onlarca Müslümanın da yaralandığı saldırı ile ilgili olarak;

Bazı ulusal basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan “mukemmeligindayanilmazhafifligi” rumuzlu bir web sitesi kullanıcısının Yeni Zellanda’daki camilere yapılan saldırıdan sonra “Videoyu izlerken Türkiye’ye gelip bu Cuma camileri temizlese diye iç geçirdim” paylaşımı ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Paylaşımının görülmesi üzerine yapılan çalışmalarda; şahsın Antalya ili Alanya ilçesinde ikamet eden A.A olduğu tespit edilmiş, aynı şahıs 16.03.2019 günü saat 01.00 sıralarında ikamet ettiği adreste gözaltına alınmış, hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Cafe Trend&amp;Trade

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Migros’ta biralarda %25 indirim var
    Alkol reklamı yapmak yasaktır 🤣🤣🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Alkol reklamı yapmak yasaktır [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

.
    Bizimkisi kafe ahalisine karşı bilgilendirme amaçlı . Bak kimse cevap yazmadı koşa koşa markete gittiler [emoji106]

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Kişisel tercihlere saygı göstermek lazım.Belki adam ilk deneyimini kalemtraşla yaşadı,kimbilir?

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Kişisel tercihlere saygı göstermek lazım.Belki adam ilk deneyimini kalemtraşla yaşadı,kimbilir?
    Baya yaralanmıştır
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    denemiş muşt
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    denemiş muşt
    Aklıma bu fıkra geldi
    https://www.diyadinnet.com/Fikra-220...kalemtra%C5%9F