Yine ağına düşüremedi kimseyi, düşürseydi endeks %2 eksiden artıya geçti hisse hala %3 küsur eksi, devam et böyle mutlaka düşer bir büyük balık.
Yine ağına düşüremedi kimseyi, düşürseydi endeks %2 eksiden artıya geçti hisse hala %3 küsur eksi, devam et böyle mutlaka düşer bir büyük balık.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
bıst 100 de 3 ay zor kalır adi hisse...
nasip....
Klasik özak hareketi diyelim. Çıkışta figüran bile olmaz,inişte ise başrolü oynar düşüşü abartırsa oskar alır eeee o zaman biz de alırız
Sabah aselsi satmıştım bakalım Özak nasıl Bi fırsat sunacak
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bu kez de devre kesiciyi atlattık çok şükür.
Doğuuuzzz geçinceye kadar doğuuuzzz doğurtacak dedik ya.![]()
Yatırımcı için sorun olmaz nakiti olan için alım fırsatı oldu , olacak patronumuzun karakteri bu malasef gözü kendi elindekini degil yatirimcidakini görüyor gözü çıksın...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
İlk hisse devre kesti, tam toparlancak gibi oldu bu sefer de endeks düşüşü sertleşip devre kesti, hisse de tabana yakın kapattı.
Valla bir günde iki tane devre kesici ağır oldu, benim de devrelerim yandı9.28 nere 8.49 nere.
Ülke tam bir çiflik bank oldu viop teminatları 5 kat artırıldı parasi olan 600 puan kazandi bu %250 kâr demektir özak tahtasında olanları anlatmaya gerek yok dün biraz nakitiniz olsun hem tahtacıyı üzersiniz hemde para kazanırsınız diye uyarımızı yapmıştık.. portfoyumde özakın payı bugün %53 'den 55.5 yükseldi gerisi nakitte zaten hedefim nasipse %75 çıkarmak sonrada ekran kapamak .. herkese hayırlı akşamlar paniklemeyin altın madeni olan paniklemez..[emoji41]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer İmleri