Sayfa 21/525 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 4193 madde; 161 - 168 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Val, siz bu hissenin eskilerindensiniz, buranin agir basli abisi olarak gorurdum sizi ancak son zamanlarda teknik paylasan arkadaslara yaklasiminizdan sonra tereddute dusuyorum. Birakiniz onlarda islerini yapsinlar. Netice de siz nasil hic bir hedef vermeden tahminlerinizi soyluyorsaniz onlarda teknige dayali tahminlerini soyluyorlar. Derseniz ki tahminleri tutmuyor insanlari yaniltiyolar, bende buna derim ki zaten ne bekliyordunuz?? Tahminlerinin tutmamasi gayet normal degil mi? Teknik %100 calissa sermaye piyasalarinda islem yapan herkes multi milyoner olur. Kaldi ki bu arkadaslar tahminlerini yuksek orada tutturabilseler idi burada olmazlar, dunyanin degisik yerlerinde golf oynarken bize fotograf atiyor olurlardi. Lutfen ciglik yapmayip teknikci arkadaslara tarzinizin disina cikarak cevap vermeyi birakin. Onlar da uzerinize gelmesinler.

Tum Zoren yatirimcilarina
    Selamlar,
    Saygilar...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Her yerde oldugu gibi burdada insanlar birbirini yiyor. Birlikte anlayis icinde fikirlerr saygi duymayi ogrendigimizde, karsi fikirlerin altinda anlam aramayi biraktigimizda belki degisim yasanir. Elin oglu uzay yorungesine fuze icince bir spor araba gonderirken biz sen oyle dedin ben oyle dedim ile oyalaniyoruz. Bu isin kolayi oldugundan bunu seciyoruz sanirim. Foruma uye degildim. Yeni uye oldum. Uzaktan takip ederdim. Yakismayan diyaloglar var. Teknik olarak kendimce analiz yapiyorum. Bir calisiyor bir calismiyor. Ulke gundemi cok degisken. Bu sartlar altinda hersey olur. Burda yazilana gore alim satim yapmak dogrumudur. Onu dusunmek lazim. Yazan yazar

3. burda yapılan tekniğe dayalı paylaşımların birilerini çook çook rahatsız ettiği tekerine çomak soktuğu aşikar.bu bağlamda rahatsız olan güruh un küçümseyici bir şekilde aşırı bir itibarsızlaştırma gayreti mevcut ..şahsım adına zorenin fiyatlamasını götüren spekülatör mü diyelim ekip mi diyelin bunlarla bağlantıları ilişkşleri olduğuna inandığım bir kaç şahsiyet mevcut. diğerleride onun etrafında gibi ona inanmış masum şahsiyetler olabilir düşüncesi bayağı bir ağır bastı.olağan üstü gelişen şartlar sonucu endekste oluşan göçme sonucu gerçekleşmeyen elliot analizi hariç yapılan teknik paylaşımların çizimlerin doğruluğu yatırım danışmanlarına sorularak teyit edilebildiği gibi destek ve direnç noktaları zaten gözlede görülebiliyor.kaldıki tüm endeks hisselerinin çoğunda bu durum oluştu sürü psikolojisi gereği sürü liderliğini kaybetmeme çabaları mevcut ..tam kritik dönüş noktaları veya oluşabilecek bir büyük montanlı yükselişler ve düşüşler öncesi bıktırma yıldırma aşamalarında yatırımcıları terse yatırmak için bu olumsuz fake şahsiyetleri kullanıyorlar vede kullanacaklardır diye düşünürüm naçizane ..
    Son düzenleme : guddupayyusu; 13-05-2018 saat: 15:09.

4. O kadar uzun boylu dusunmeyin. Adamlar milyon dolarlarla islem yapiyorlar. Buradaki biz kici kirik kylerin 3 kurus parasini almak icin forumdaki uyelerin fikirlerini manipule etmek uzere adam tutup foruma yazi yazdiracaklarini, yerine gore karamsarlik, yerine gore iyimserlik pompalayacaklarini dusunmuyorum. Biz forum ahalisi olarak kimiz ki onlar icin. Hepimizi borsadaki parasini toplasan adam akilli hacim yapan hisselerden birinin 1 gunluk islem hacmi bile etmez. Dolayisiyla adamlarda boyle afaki isle ugrasmaz. O dediginiz adamlar televizyonlarla, gazeteler ile, sosyal medya ya da araci kurumlarla calisiyorlardir. Dedigim gibi, bizim paramiz onlar icin cerez parasi. Buradaki kimsenin art niyetli olmadigini, sadece son gunlerde herkes gibi sinirlerimizin bozuk oldugunu dusunuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by fincan Yazıyı Oku
    O kadar uzun boylu dusunmeyin. Adamlar milyon dolarlarla islem yapiyorlar. Buradaki biz kici kirik kylerin 3 kurus parasini almak icin forumdaki uyelerin fikirlerini manipule etmek uzere adam tutup foruma yazi yazdiracaklarini, yerine gore karamsarlik, yerine gore iyimserlik pompalayacaklarini dusunmuyorum. Biz forum ahalisi olarak kimiz ki onlar icin. Hepimizi borsadaki parasini toplasan adam akilli hacim yapan hisselerden birinin 1 gunluk islem hacmi bile etmez. Dolayisiyla adamlarda boyle afaki isle ugrasmaz. O dediginiz adamlar televizyonlarla, gazeteler ile, sosyal medya ya da araci kurumlarla calisiyorlardir. Dedigim gibi, bizim paramiz onlar icin cerez parasi. Buradaki kimsenin art niyetli olmadigini, sadece son gunlerde herkes gibi sinirlerimizin bozuk oldugunu dusunuyorum.

Tam olarak düşündüğümüz ama tepki görürüm diye söylemediğim buydu. Bravo

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Adamlar endex nerden cikti derdiler. -1.6 olsa zoren -5 -6 dayamisti. Endexe ezilmeye devam sana inanip guvenip yatirim yapan insanlara yazık.
    Yarin dusen endexde zoreni izleyin endexin kac kati düşecek göreceksiniz...
    SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Zoren i çözenler ,çözemeyenlere anlatmalı derim.
    saygılar,

8. the simon a katılıyorum ben hala çözemedim has borsada da yeniyim anlamaya çalışıyorum

Sayfa 21/525 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •