Sayfa 21/1009 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Son dakika! Naci Ağbal'dan faiz kararı sonrası ilk açıklama

Son dakika haberi...

Faiz kararı sonrası ilk kez konuşan TCMB Başkanı Naci Ağbal, 'Normalleşme adımları sürecek' sinyali verdi: Faiz koridoru uygulaması ve gecelik borç verme geç likidite penceresi aracı tanımlanmış amaçları dışında kullanılmayacaktır.

Ağbal, 'Normalleşme adımları sürecek' sinyali de verdi: "TCMB'nin para politikası aracı, 1 hafta vadeli repo ihale faiz oranıdır. Faiz koridoru uygulaması ve gecelik borç verme geç likidite penceresi aracı tanımlanmış amaçları dışında kullanılmayacaktır. 2021 yılında hiçbir şekilde GLP veya faiz koridoru, temel politika aracı yerine geçen bir işlem görmeyecektir.

Önümüzdeki dönemde parasal duruşun sıkılığı, enflasyonu etkileyen tüm unsurları dikkate alınarak, enflasyonda kalıcı düşüşe ve fiyat istikrarına işaret eden güçlü göstergeler oluşuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir."
    son 2 mb başkanı büyük sevgiyle geldi ama kovuldu. 2021 de ful görevde kalabilecek mi bakalım.

2. taze oran

akbank 100k dolar %2 temdit

3. Genellikle faiz konusunda muhafazakar olan icbc bile günlük faizleri 17,25 e çıkarmış.

Önümüzdeki hafta içinde Burgan, fiba ve nkolay daha agresif şekilde faiz yükseltecektir.

nkolay faizi %20 yapar diye düşünüyorum en az...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Oranların artması PPK toplantısında faizin etkisi olduğu gibi yıl sonu bilançolarının da etkisi var. Yılbaşından sonra oranların %17 civarı olmasını bekliyorum. Ona göre hareket etmeyi planlıyorum.
    Yani 90 gün mü diyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Yani 90 gün mü diyorsunuz
    Herkesin görüşü farklı tabi ama bana 17.75 oran verirse 90 gün bağlayabilirim. Dikkat edin arkadaşlar hep oran verirken 32 gün diyorl ar üstü yok. bu benim düşüncem sizi etkilemek istemem de zaten 90 gün için bu oranı vermezler sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by kerem_alici Yazıyı Oku
    Garanti 19.8
    Burgan 20.3
    Qnb 20

8m TL için bugün teklifler.
    Nasıl yani? Bu oranlar gerçek mi?

Buyuk mangira farkli fiyat cekebilirler.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Herkesin görüşü farklı tabi ama bana 17.75 oran verirse 90 gün bağlayabilirim. Dikkat edin arkadaşlar hep oran verirken 32 gün diyorl ar üstü yok. bu benim düşüncem sizi etkilemek istemem de zaten 90 gün için bu oranı vermezler sanırım.
    Sn Tbey genelde 32-91 gün aynı oran çıkıyor ama burda miktar önemli

Sayfa 21/1009 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •