Sayfa 21/616 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 161 - 168 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Halka arz etse holdingin bu fiyatta işlem gördüğü yerde polport para etmez
    satacam ortak alacam dese kurumsal hic bir firma yaklasmaz...
    debinip dursan da parlatsan da şirketini ederini borsada görüyorlar

2. https://twitter.com/BorsaFinans34/st...480766467?s=19. Bu HSBC kaç gündür kimin malını satıyor bilen var mı? Kendi takasında var mıydı yoksa Citi ve deutche takasındaki mallar mı? Yabancıda kala kala 15-16 mio lot kalmış olmalı sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    https://twitter.com/BorsaFinans34/st...480766467?s=19. Bu HSBC kaç gündür kimin malını satıyor bilen var mı? Kendi takasında var mıydı yoksa Citi ve deutche takasındaki mallar mı? Yabancıda kala kala 15-16 mio lot kalmış olmalı sanırım.
    Onu geçen pazartesi gününden beri takip ediyorum. Hsbc geçen hafta pazartesi takasında 833. 000 lot vardı. Şuan da 839.000 görünüyor. Halbuki geçen haftadan beri 1.767.000 lot sattı. Muhtemelen citi ve deutche paylarını satıyor. Geçen haftadan beri ak yatırım da 1.243.000 net satış yapmış

4. Bu fiyata yapılan satışların gerçek olduğunu sanmıyorum. Cep to cep büyük ihtimalle. Oçocuklarının şimdi mi aklına gelmiş satsaydı patron satarken 3,80 lerde hatta 4 üstünde. Speğide tahtacısıda tam bir oçocuğu net.

5. Bunun ile ilgili kaynak nedir? Cidden soruyorum..
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Porta müşteri bulabilmek için bi yerlerini yırtıyorlar bakalım gelecek mi böyle bir çukura. Tohumu serpiyorlar, komuya sunuyorlar malı, bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by TheTunahan Yazıyı Oku
    Bunun ile ilgili kaynak nedir? Cidden soruyorum..
    holding bu fiyatta iken poliyi satsan anca çakallar gelir almaya...Halka arz etsen itibar bitmiş...Holding halka arzdan beri yatırımcıya kazandirmamis...Ortak alsalar kimse itibarini yitirmiş esnafa ortak olmaz...
    zaten kumesteki biz ky yetiyoruz...yola yola doymadi...Allah torpakla doyursun aç gözlerini...
    borsa giderken gitmedi
    borsa duserken en cok dusenlerle düştü
    borsa acik topladi bu öküz gibi bakti...
    bu kadar çirkeflik gormedim.
    Yarin aha buraya yaziyom 2.80 altida gorur ( borsa + olsa bile )ytd

7.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    holding bu fiyatta iken poliyi satsan anca çakallar gelir almaya...Halka arz etsen itibar bitmiş...Holding halka arzdan beri yatırımcıya kazandirmamis...Ortak alsalar kimse itibarini yitirmiş esnafa ortak olmaz...
    zaten kumesteki biz ky yetiyoruz...yola yola doymadi...Allah torpakla doyursun aç gözlerini...
    borsa giderken gitmedi
    borsa duserken en cok dusenlerle düştü
    borsa acik topladi bu öküz gibi bakti...
    bu kadar çirkeflik gormedim.
    Yarin aha buraya yaziyom 2.80 altida gorur ( borsa + olsa bile )ytd
    Bankadan aracı kurum 2 den al diyo ne yaptın dedim yoksa çok beklersin buralardan diyo adamlar tam ölücü 2.50 altı olsa arabayi satip gircem söylemistim bunu burda dipsiz kuyu gibi sonu yok.

8. Yabancı oranimiz 8.30 satis devam ediyor haziran ayı içerisinde bitirirler artik azda olsa hergün satışdalar .

Sayfa 21/616 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •