Sayfa 21/1019 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Viop XLV

Bankalarda mal topluyorlar gibime geliyor Fibo 3400 lerdeki direnci geçemedi henüz ppk sonrası hareket olabilir.
    Ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. ooooo

memedabi gelmiş....

Benim uçurtmayı bu kez kesin vurdular. Elveda uçurtma - poz 50 vurun ula vurun ula koman ula

3. Önce fışkırttırır sonra vurur heralde
    Bugün acayip bir gün olucağı belli
    Her iki ihtimalde de ibre akşam pazarı olur diyo
    Hamdım Piştim Yandım

4. la çılgınlığa bak.

adamlar vob yaptılar. ...bankda vs.
    la ...bank hisselerini mecburen almak zorunda kaldılar az daha çok alsalarmış la bankayı devlet gurumuna ssatacaklar nerdeyse ahhahahahhahahaha

la çılgınlar gibi böyle birşey dünyada var mı acaba....

misal şirketin var vob yap çılgınlar gibi. sonra patlayınca hisseleri devlet kurumu alsın sonra şirket devlete geçsin durumu önemli değil ahahhahahahahhahahahahhahahahahhahhhahah

al sana delil beklenti

dayı SUPERCYCLE KAĞITLAR da malı böyle yıkarlarsa haram olsun la hayatımızı çaldınız..

la böyle bişey yok kapatın abi bu işi ..

VOB KAPATILSIN DAYI

HEDGE mekanizması da nerdeyse iptal ediliyordu. Fiziki uzlaşmadan vazgeçiceklerdi.

La hayatınız kayar
    ...

la soyulduk la..

5. Uçurtma uçurumdan aşağı bakıyor dayı... aşağıda anasının nikahına kadar marj var dayı... vurun ula... koman ula...

6. la yazıklar olsun. her türlü soyuluyoruz suyun içinde dışında la nası bir soygun yeri vob la...

la

7. la 1 gayme olan kağıdı 2.80 den mi ne almak zorunda kaldılar la böyle bişey yok hahahahahha olm nası bir vurgun

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Uçurtma uçurumdan aşağı bakıyor dayı... aşağıda anasının nikahına kadar marj var dayı... vurun ula... koman ula...
    yıkıl susam yıkıl .

mağaranın kapısından içeri dalan haramiler gibi hurraa.
    içerdeki altın bize de yeten mi çağrı ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 21/1019 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •