ewet kalmadı
ewet kalmadı
Hala uyanık olan varsa vob yorum alalım ltf.
Kisisel gorusum hala long. Ama tavsiye degil tabi fikir. Iyi geceler
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vop tahminim.piyasa açılır oyun başlar bizde ona göre pozisyonumuzu alırız.tahmin adı üstünde tahmindir..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Olabilir, long
forumda üç tip adam var.
i-) day trade yapar...işler yolunda gider...pala-dayı bedava para dağıtıyor...sabah 1000, akşam 1000 puan vs...keyfi yerinde ya...sonra kaybettiği bir dönem olur..başlar bok atmaya..kumarhane vsvs...özellikle bu tiplerin ağzına kürekle vurasım gelir.
ii-) bir de hızlı trader lar var...saniyelik işlem yapar, nakineleri geçmeye çalışır..yine piyasaya bok atar...oyun oynanıyor, baskı uygulanıyor vsvs....yukarı sürerken sorun yok, aşağı baskı uygularken sorun var.
iii-) vob u bırakan bir tayfa var...bırakmış ama yine burayı okumadan, hatta yazmadan rahat edemiyor...başka birileri lanet olsun diyince, oh ne iyi yapmışım diyor..kendini rahatlatyıor.
kazanınca en iyi biz biliyoruz..kaybedince piyasa suçlu...yok öyle bir şey.
aç gözlülüğünü kontrol edebilirsen, ve aylık 3-5 bin tl ortalama kazanayım bana yeter diyorsan...bence düzenli kazanç mümkün...sabit kontrat ve 3-5 bin tl yeter demen lazım ama...buradan zengin olma hayali kuruyorsan, büyük ihtimal üç koyar birini alırsın anca.
tekrar edeyim..kendine güvenen..ben bu işi biliyorum, iyi de para lkazanıyorum diyen...kontrat sayısını ve anlık işlemlerini yazar...fiyatların aktif olması gerekir tabii ki...bir ay sonra bakarız bu işi ne kadar iyi bildiğine.
Yer İmleri