Tesekkur ederim, dengeleme konusunu anladim.
Yalniz bunu kim yapiyor, araci kurumlar, fikir birligi edip birlikte mi hareket ediyor.?
Tesekkur ederim, dengeleme konusunu anladim.
Yalniz bunu kim yapiyor, araci kurumlar, fikir birligi edip birlikte mi hareket ediyor.?
Tabi aracı kurumlar ve onların robotları. İstedikleri endeksi yaparlar. Dikkat edin bazen endeks öyle bir yerden kapanış yapar ki tam destek üstü kalır veya altı 0.001 puanla falan.
Hepsi yazılım işi.
Özellikle ykb robotları borsanın içine eden en büyük aracı kurum. Gün içi bakın ykb hacmin yarısını yapar çoğu zaman milyonlarca lot işlem yapar ama gün sonu nerdeyse sıfır çıkar amaç işlem göstermek.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana göre Corono dan itibaren bu el kamu.
Jöleli diye tabir edilen.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ak yatırım 10 dakkada kabus gibi çöktü hisseye yaklaşık 800.000 lot verdi 23.20 den çekti aşağıya.
Haftalardır ünlü ile birlikte alttan toplamışlardı milyonlarca lot.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten sağlam hisse. Hep düşen hisse yapmışlar. Adama sorarlar hadi endeks düştü sen %3 ten geri geldin de bu kadar eksi olacak ne oldu? Hadi endeksten düştü, dün %1.5 artı iken neden endeksin tersine düştün? Bugün yine çok moral bozucu bir gündü değişen bir şey yok her zaman olduğu gibi koç holdingte.
Satmadığıma çok pişmanım 23 lerden.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Slm arkadaşlar bu kadar güzel kar gerçekte iyi nerdeyse sermayenin 3.65 kati kar elde edilmis maşallah. Bende aranıza katıldım temettü beklentiniz nedir bı beyin fırtınası yapsak beraber ne dersiniz 9.272 net kar var sermaye 2.535 hisse başına 3.65 TL kar var bunun yüzde kaçını verir sizce benim tahminim yüzde 30 unu verse 1 TL civarı temettü verebilir gibi duruyor geçen senedende dagitmadigi kar var 1 liranın üstü temettü olurmu yorumlarınızı bekliyorum herkese bol kazanclar
Slmlar geçen sene karın yüzde 25 civarını dağıtma kararı almış 4.391 milyonun ama pandemiden dolayı 0.41 kuruş açıkladığı temettuyu 0.21 kuruş olarak dağıtmış şuandaki ettiği karıyla 9.272 karı var 0.85 kuruş temettü veriyor olması gerekiyor aynı paralel de dagitsa 2020 gibi bide geçen sene veremediği temettuyude üstüne eklerse ben 1.05 TL temettü dağıtabilir diye düşünüyorum tabiki herkesin görüşüne saygılıyım görüşlerinize saygı duyuyorum ins daha fazla dağıtır. Birde Ereğli örneği var önümüzde geçen seneki veremediği temettuyude üstüne koydu 1.85 TL Ereğli tarihinin en büyük temettusunu açıkladı ins kocda aynı paralelde en fazla temettü verdiği yılı bu sene olur 🙂 herkese bol kazanclar
Yer İmleri