Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 210/922 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Almanya ve Türkiye arasında tırmanan 'toplantı' gerginliği çifte vatandaşlığı yeniden tartışmaya açtı. Almanya'da İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Günter Krings dahil bazı siyasetçiler, çifte vatandaşlığın sonlandırılmasını istiyor.

Haber, " Gittikçe Çirkinleşiyorlar...Almanya masaya en kirli kartını sürüyor" başlığıyla veriyor.

Elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin.

Böyle bir kart, bizim, hemen her canlarını sıkan konuda "karşılığını misliyle ödeyecekler" diyen yöneticilerin olsaydı masaya sürmezler miydi?

İşin benim merakımı celbeden kısmı ise şöyle:

"Almanya gurbetçi dediğimiz Türk kökenlilere çifte vatandaşlık konusunda kararınızı verin dese kaç vatandaşımız "Türk tabiyetini tercih eder acaba?"...
    zaten saçmaydı sonlandırılsın. çifte vatandaşlık ikiyüzlülüktür. almanya bunları çok şımarttı,iyilikten maraz doğar

Turkiye adina yarismalara katilan defsirme sporcular icin durum analizi alabilir miyim. Belki bunlar konturlu sporcu klasinda olabilir- yillik olarak kiralanabilirler- double passport lari olmasi sacma..

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    zaten saçmaydı sonlandırılsın. çifte vatandaşlık ikiyüzlülüktür. almanya bunları çok şımarttı,iyilikten maraz doğar

Tl yi sıkarsın , haliyle harcamayıda kısmış olursun , harcama olmazsa da paçavra Dolarla dönen ekonomide alış veriş olmaz, alış veriş olmazsa dükkanlar kapanır , yeni issizler ortaya çıkar böylece harcama daha da kısılır haliyle paçavra Dolar ile işleyen ekonomide Dolar`a talep olmaz daha doğrusu satacağın TL fazla olmadığı için alacak paçavra Dolar `da olmaz dolayısıyla talep görmeyen malın fiyatı ucuzlar bu sayede paçavra Doların fiyatıda TL karşısında düşer. İşte o zaman Dolara para bağlayan benim gibi gureba takımının da fena halde eli yanacaktır ve onlara ohh olsun denilecektir.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tl yi sıkarsın , haliyle harcamayıda kısmış olursun , harcama olmazsa da paçavra Dolarla dönen ekonomide alış veriş olmaz, alış veriş olmazsa dükkanlar kapanır , yeni issizler ortaya çıkar böylece harcama daha da kısılır haliyle paçavra Dolar ile işleyen ekonomide Dolar`a talep olmaz daha doğrusu satacağın TL fazla olmadığı için alacak paçavra Dolar `da olmaz dolayısıyla talep görmeyen malın fiyatı ucuzlar bu sayede paçavra Doların fiyatıda TL karşısında düşer. İşte o zaman Dolara para bağlayan benim gibi gureba takımının da fena halde eli yanacaktır ve onlara ohh olsun denilecektir.
    eee o zaman işlemeyen ekonomide şirketler kar edemezse borçlar gazoz kapağı ile mi ödenir..

Kısaca TL'yide belirli bir noktaya kadar sıkarsın..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    eee o zaman işlemeyen ekonomide şirketler kar edemezse borçlar gazoz kapağı ile mi ödenir..
    O kadarını ben bilemem onuda ekonomiyi yönettiğini söyleyenler düşünsün . Gazoz kapağı ilemi öderler, onu bunu satarak mı öderler artık onların maharetine kalmış. Ben paçavra ! Dolar nasıl dize getirilir milli hislerle onun reçetesini verdim daha detaylı çözüm bulamadım.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O kadarını ben bilemem onuda ekonomiyi yönettiğini söyleyenler düşünsün . Gazoz kapağı ilemi öderler, onu bunu satarak mı öderler artık onların maharetine kalmış. Ben paçavra ! Dolar nasıl dize getirilir milli hislerle onun reçetesini verdim daha detaylı çözüm bulamadım.
    Teminat verilen tek kaynak olan gayrimenkullerin satışı ile kredilerin geri ödenmesi mümkün. Ancak bankalar bence şu anda gayrimenkuller para etmediği için veya değeri oluşsa bile bunu sağlayacak bir likidite olmadığı için kredileri yüzdürmeyi tercih ediyor olabilirler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Teminat verilen tek kaynak olan gayrimenkullerin satışı ile kredilerin geri ödenmesi mümkün. Ancak bankalar bence şu anda gayrimenkuller para etmediği için veya değeri oluşsa bile bunu sağlayacak bir likidite olmadığı için kredileri yüzdürmeyi tercih ediyor olabilirler.
    bankaların işi betona kalmış,sıkıyorsa teminatları satsınlar. kafalarına balyozu yerler. çok sıkışırlarsa gitsinler MB sınırsız para veriyor zaten,bol bol TL ama karşılığı yok. bu durumda dolar löp löp yükselmesinde ne yapsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Merkez Bankası Mart ayı beklenti anketine göre, yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 9.08'e yükseldi. Merkez Bankası'nın beklenti anketi sonuçlarına göre 2017 yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 3.88 lira iken, bu anket döneminde 3.8499 liraya geriledi.

Sayfa 210/922 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •